- Er det røykmaskinen eller brenner det faktisk nå?


Foto: foto.samfundet.no


FEBER har tatt en prat med Charlie Skien! 


Andreas Høvset sitter mutters alene bak scenen på Knaus når vi møter han, og over to øl begynner vi et lite intervju. Etter bare et par minutter siver det inn røyk og Charlie Skien tar alle forholdsregler og må sjekke at vi faktisk ikke brenner inne: 

- Jeg er litt redd for at det brenner nå, kan jeg få lov å gå og sjekke? 

Etter å ha slått fast at det heldigvis bare er en hissig operatør av røykmaskinen i lokalet, fikk artisten lov å svare på litt spørsmål av større substans. Blant annet får du høre om forholdet til EMIR aka OngeSushiMane og hvordan deres artistiske forhold har ført musikken deres nærmere hverandre. I tillegg ytrer karen fra Skien seg om tankegangen bak å ha så mye prosjekter på gang som han har (medlem av Softcore Utd., éne halvdel av Verdensrommet, i tillegg til en gryende solokarriere):

- Vetle (Junker, fra Verdensrommet og Softcore Utd.), Mathias (kjent som FAKETHIAS, medlem av Softcore Utd.), Emir (nevnt tidligere, medlem av Softcore Utd.) og jeg er gode venner og jobber mye på kryss og tvers av hverandre. Vi skjønte at Emir ikke kunne være med på alle Verdensrommet-låtene, så vi lagde bare en ny gruppe med Mathias. Alle fire bidrar, og vi har lagd en helt annen vibb med Softcore. 

Intervjuet toucher også nedpå hans musikalske inspirasjoner, hva han tenker om tekst og tematikk i musikken sin, i tillegg til sin store fotballinteresse. Som ung spilte han forsvarer fordi han ikke var kald nok foran mål, og favorittlaget Liverpool tar opp mye tid i en ellers travel "artisthverdag":

- Hvis Liverpool vinner ligaen så skal jeg synge "You'll never walk alone" på en av konsertene mine. Jeg lover det. 


Hør hele intervjuet fra ca. 1:35:00 i sendingen under. 

Radio Revolt Direkte

Direkte

Radio Revolt Direkte