BENNY_B MIX FOR SAGTANN

It's that time of the month again og Oslobaserte Benedikte Eide, også kjent som benny_b, står for månedens gjestemix hos Sagtann!

Opprinnelig fra vakre Trondheim, har benny_b blitt introdusert for og hengitt seg til en verden av alternative klubbkonsepter. Som DJ er hun derfor opptatt av særegen musikk og elsker å grave etter noe du aldri har hørt før, noe som også gir utslag i mixene hennes. Benny er kjent gjennom sine filmprosjekter som har til formål å fremme kvinner i snowboard- og skatemiljøet, mens benny___b er hennes første musikkprosjekt. Etter å ha spilt flere gigs på steder som Revolver, Cafe Sør, Oslo camping og The Villa, spiller hun under by:Larm 2019, igjen på The Villa, hvor du kan forvente deg å danse til både grime, breaks, trance og techno.

Dagens mix er en salig blanding av myk trance og techno med små hint av drum & bass, noe som gir assosiasjoner til undergrunnraves og det glade nittitall. Sjangerbildet i mixen strekker seg helt fra artister som Princess Nokia, til den islandske produsenten Bjarki, hele tiden med trance-vennlige undertoner.

Se opp for benny_b, og hør mixen og sendinga i linken under!

Spill av
Berlin boy + gjestemiks fra benny b
Publisert: 27.02.2019

Radio Revolt Direkte

Direkte

Radio Revolt Direkte