Dagen derpå med No. 4

foto: Paulina Dubkov

No. 4 bruker morgenen etter konserten sin på en aldri så liten frokost-kaffe med oss i studio. Det ble en hyggelig prat om elg, deLillos og hvordan det føles å høre sine egne låter på radio.

Fredagens konsert skulle egentlig spilles på klubben, men da denne ble utsolgt på én dag ble konserten flyttet til storsalen. Som om ikke det var nok ble den jaggu utsolgt der også, og bandet spilte for en fullsatt storsal!

 - Vi ble veldig glade for opprykkingen til Storsalen. Vi har jo bare spilt på Trondheim calling, og aldri spilt en sånn helt egen konsert i Trondheim før, så det var jo helt fantastisk at det var så mange som ville komme! Vi vet jo ikke om det er noen her som liker oss sånn egentlig for vi har jo vært så lite ut av Oslo, så å komme hit ble nesten et sjokk. Det ble bare dritstas!

foto: Paulina Dubkov

På fredag før konserten kom nyheten om at No. 4 skulle spille på Pstereofestivalen, men i tillegg til dette hadde bandet også noen større avsløringer:

 - Det kommer ny plate i år! Vi kan ikke si akkurat når, men det blir ikke før sommeren. Vi har i hvert fall begynt å spille inn litt, og så driver vi på å lage masse greier.

For tre uker siden slapp No. 4 en sammarbeidslåt sammen med deLillos. Låta, Halvveis rundt jorden, er på deLillos nye live-plate La oss bli fri fra all nostalgi.

- Lars Lillo-Stenberg ville ha med oss på en låt på live-plata deres, så han sendte oss masse skisser som han hadde liggende hjemme, og så valgte vi det som hørtes interessant ut for oss og begynte å lage riff på det. Når vi så spilte inn låta, ble det en veldig annerledes utfordring enn vi var vant med, siden det var hele var live i en åpen stue med kun én mikrofon.

 

Hør hele intervjuet her.

 

 

Radio Revolt Direkte

Direkte

Radio Revolt Direkte