Intervju med NEDJA på Nesten Helg

Foto: foto.samfundet.no

NEDJA har gått solo og er aktuell med sin singel - Comfort Zone. Hun pratet med oss i Nesten Helg i forkant av hennes opptreden på Knaus klokken 23.59 den 08.09.2018.


Hun synes det er veldig stas og er beæret over å få være med og åpne årets Pride-uke i Trondheim. Morgendagens opptreden blir første for den nybakte soloartisten i bartebyen siden 2016.

 

- Jeg liker studentersamfundet veldig godt, Knaus er skikkelig koselig scene!

NEDJA er en dame som er ekstremt investert i livekonserter og har et rykte på seg og ha en god vibe live. En overgang fra indie-pop til mer RnB-orientert musikk sier artisten skyldes en nærhet til musikk som kan spilles til litt dempet lys, med god stemning og kjærlighet.

 

- Jeg har alltid vært veldig interessert i lidenskapelig musikk, og jeg tror at jeg mer naturlig har beveget meg innenfor nettopp RnB-sjangeren. Jeg tror den har ligget mer i sjelen min.

Etter å ha sluppet sin debutsingel kan hun fortelle at det har vært en del nerver i forkant.

 

- Det bygger seg jo opp en del momentum og man begynner å tenke på hvordan dette kommer til å bli. Men jeg slapp denne singelen med Kipplemore, som er produsent og artist, så det er ikke bare mitt, det er vårt. Men det var veldig deilig å slippe noe. Du vet når du åpner en dør og du vet det kommer noe godt, det er liksom den følelsen. Det var kjempegøy!

Videre forteller NEDJA at jobber hun med et prosjekt som hun håper er ferdig før 2018 er omme, og et annet som skal komme ut etter det igjen. Hun er aktiv i studio og trives med det. NEDJA produserer musikk litt hele tiden så alt kan flyte litt om hverandre. Jamming med andre artister i studio og hennes nære musikkfamilie hjelper henne med inspirasjon.

Hør på sendingen vår nedenfor for å høre det fulle intervjuet, intervju med Skeiv Ungdom og generelt god Pride-stemning.

Radio Revolt Direkte

Direkte

Radio Revolt Direkte