«Jeg har bars til å gjøre mye forskjellig, jeg»

 foto: FEBER

FEBER byr på intervjuer med KingSkurkOne og Nils m/Skills, som forteller om alt fra beltespenner til rapbattles.  

NMG/G-husets KingSkurkOne forteller om hvordan han ble co-signert av Lars Vaular, før praten går over i beltespenner, Hermes og Gucci. "Lars hadde blitt tipset om å høre på meg, å begynte å promotere det på snapchat og instagram. Så så jeg på snapchat at han lærte sønnen sin å synge låten min, og da tenkte jeg at jeg nesten måtte ta kontakt." 

Praten om Lars Vaular fortsetter også i intervjuet med Nils m/Skills: "... men nå er vi på FEBER, så jeg kan si flere ting jeg aldri har sagt før" sier Nils, og fortsetter med å fortelle om et stevne som dessverre måtte avlyses. "The main event skulle være Lars Vaular mot meg". Etter å ha vært enige om en battle i ti måneder backet Lars Vaular ut. Nils forteller at han ikke var så vond å be, og at det var mye planlegging inne i bildet. 

"Det er jo trist, men jeg føler at han prøvde - han hadde tross alt ti måneder i livet sitt der han trodde at han skulle battle meg" 

Hør intervjuene og sendingen her.FEBER er din favorittrappers favorittradioshow! Vi spiller hiphop og R&B hver fredag fra kl 18-20 på Radio Revolt.

Radio Revolt Direkte

Direkte

Radio Revolt Direkte