"Jonas eller noe sånt", vant Satirikon-krus, føler seg lurt!

Foto: Trym Gulla Dyrnes


"Jonas eller noe sånt" går nå ut i media etter at han i Satirikons sportssending ble lovet et "Krus i Karibien", samt at han skulle se "Kuba fra båt", ifølge den fornærmede trønderen selv. Han sier han ikke kommer til å delta i flere konkurranser hos radioprogrammet, men legger til at han som fast lytter kommer til å promotere programmet tre ganger ukentlig; på Nordre Gate i Trondheim sentrum, slik han pleier.


Gøran Rømo Mogaard, tekstforfatter og radioprater i Satirikon, mener "Jonas eller noe sånt" har misforstått hva det har dreid seg om, og at det er et krus i den forstand at det er en kaffekopp, det er snakk om. Han roser imidlertid "Jonas eller noe sånt" i hans engasjement rundt frivillig markedsføring av humorprogrammet Satirikon, og legger til at "Da hadde med aldri orka sjøl, hahah. Stakkars menneske".


Det har ikke lyktes Radio Revolt å få en kommentar fra de siste medlemmene av Satirikon, Terje Tverå og Eivind Skrødal. I en pressemelding fra sistnevntes pressetalsmann vektlegges det at alle hendvendelser angående journalistikk, som kringkastes i humorprogrammet Satirikon må rettes til Underholdningsprodusent i Radio Revolt Victor Haugen Kristiansen.


Konkurransen i sin helhet, samt andre godbiter fra Satirikonhøsten 2016, kan du høre i Kavalkadesendinga her, eventuelt som ferdigklippa podkast (altså uten musikk) HER.

Radio Revolt Direkte

Direkte

Radio Revolt Direkte