Mann i 40 årene snakker om verdensrommet på Studentradioen


Foto: Satirikon (Off Brand Photo Shop)

 

46 år gamle "Kristopher Schau" besøkte Satirikon og insisterte på å snakke om merchandise i form av kaffekopper med logo.

Denne voksne mannen inviterte seg selv til humorprogrammet Satirikon. Han hevder å jobbe i radio, det vil si, han er en sånn "podkast-mann" som det heter. Sammen med Sofie Olaisen, Gøran Rømo Mogaard og Eivind Skrødal hadde Schau en helt "O.K." torsdag formiddag. Som han selv sa da mikrofonene var avskrudd: "Jeg har ikke noe bedre å gjøre".

Schau hadde no greier på Samfundet i går (Fredag, hahah neida, Torsdag liksom) sammen med Trond-Viggo Torgersen. Ja. Tema for sendinga denne uka var uansett transport, og det måtte nesten Kristopher Schau forholde seg til. Kristopher er veldig opptatt av verdensrommet, så derfor gikk samtalen naturlig over dit hen.

"Hvor skal vi? Er det egentlig Gud som har skapt alle sammen, eller er det bare gud - med liten bokstav? Kanskje man skal prøve seg som en sånn mann som sykler rundt og deler ut flyere for dreams strippebar? Jeg vet ikke, jeg har ikke alle spørsmålene. (?)" - mann i tjueårene

Ellers er Schau aktuell med å spille i band, de heter The Dogs, og spiller sånn Jokke-musikk bare med Kristopher Schau istedenfor Joachim Nielsen. Vi snakka en del om bandvirksomheten og Kristopher ga et råd til ungdommen, samt at Gøran og Eivind fikk numrene til Agnes Kittelsen og Cecilie Blokhus. Akkurat den biten med juicy details om smekre skuespillerinner snakket vi ikke om i vårt program, så for å høre det må du nesten høre på Nesten Helg neste fredag, klokka 15:00.

 

HER ER LINK UT TIL INTERWEBEN:
Bare å skjekke ut greiene med musikk eller som ferdigklippet podkast.
PS. Den biten der han snakker om kaffekopper er klippa bort, hahah, lurte dere - noobs

Radio Revolt Direkte

Direkte

Radio Revolt Direkte