Tuva Fellman om P3aksjonen og hennes våte radiodrøm

Foto: Håkon Aune 


Onsdag 19. oktober kl. 19 gikk startskuddet for P3aksjonen 2016. Ronny Brede Aase, Silje Nordnes, Tuva Fellman og Niklas Baarli skal sende liveradio 100 timer i strekk for å samle inn penger til Røde Kors. I tillegg stiller Julie Bergan, Cezinando, Daniel Kvammen og Chirag fra Karpe Diem opp som gjesteprogramledere hver sin dag. Aktualiteten tok en prat med Tuva Fellman for å høre om forventningene hun har til årets aksjon.


- Det høres ut som om det skal være en veldig seriøs sending, og det er det jo til tider også, men det er altså så mye ræl som skjer i løpet av de 100 timene. 

I år går pengene til Røde Kors, og Fellman forklarer at pengene skal fordeles på ni utvalgte land.

- Sendingen er knyttet opp mot TV-aksjonen, og det veldedighetsformålet som er der. I år er det Røde Kors og mennesker som er fanget i krig og konflikt. Så da sender vi 100 timer radio for å sende livsviktig hjelp til mennesker i for eksempel Syria og Guatemala eller Somalia.


Fellman forteller videre at det lagt opp til at programlederne skal gjennomføre utfordringer underveis. I fjor måtte hun blant annet drikke fiskesmoothie og være innestengt i et telt med insekter. I år frykter hun at det skal gå ut over håret.

- Jeg har sovet i et par timer, og jeg har drømt om cornrows… Utover det er jeg ekstremt lettskremt og veldig mørkeredd.


Hør hele sendingen her

Ønsker du å bidra til årets P3aksjon? Da kan du sende melding med kodeord P3A til 2133 (25kr), eller bruke Vipps (nummeret er 3333 og du bestemmer selv beløp). I tillegg kan du by på auksjonsobjekter på P3s auksjonsside. Kanskje du har lyst på en statistrolle i SKAM eller genseren til Noora? Dra på Astrid S konsert i London, eller en lunsj med Radioresepsjonen? Ikke la muligheten gå fra deg! Støtt P3aksjonen nå!


Radio Revolt Direkte

Direkte

Radio Revolt Direkte