Wingsuits, Tü og Wonder The Boy i Edgar

Radio Revolt promoterer sin nye nettside med hjelp fra gode venner og topp stemning i Edgar. Ta med deg dine gode venner og nyt den perfekte caféatmosfæren! Vi får besøk av tidligere Radio Revolt-journalist Sigurd Vik, som nå jobber i Filmpolitiet i P3, i tillegg kommer tre Trondheimsbaserte acts: Tü, Wingsuits og Wonder The Boy. 


Vi sees på Edgar, vi gleder oss!
https://radiorevolt.no

 

Wingsuits

Wingsuits er et indiepop/rock-band fra Trondheim som med sine energiske og fengende låter når ut til et bredt publikum. Bandet har nesten 200.000 lytt på Spotify og har på kort tid fått en god mengde fans over hele landet.

https://www.facebook.com/wingsuitsofficial/

https://soundcloud.com/wingsuitsofficial

 

Tü 

Tü er en trondheimsbasert duo som spiller elektoakustisk art pop, med inspirasjonskilder som David Bowie, Stereolab og St.Vincent. De beskriver seg selv med bokstavrimstikkord som badass beats, vigorøs vokal, sexy synthesizer og avant-garde ananas. Den nye singelen deres St.Vodka slippes denne uken.

 

Wonder The Boy

Bak artistnavnet Wonder The Boy står Markus Røe. Han er en engelskspråklig hip-hop artist fra Trondheim, aktuell med debut EP-en Wonderland, og var nylig Ukas Urørt. Han blander lekne sangtekster med melodiøs rapping, og er kanskje en av de mest spennende rap-artistene i Trondheim akkurat nå.

https://soundcloud.com/wondertheboymusic

Radio Revolt Direkte

Direkte

Radio Revolt Direkte