Personvernerklæring

Sist oppdatert: 15.oktober 2018

Denne personvernerklæringen forklarer hvordan Radio Revolt (radiorevolt.no, Radio Revolt på iOS og Radio Revolt på Android) samler inn, behandler og bruker personopplysninger. Erklæringen inneholder opplysninger du har krav på når det samles inn opplysninger fra nettsted og apper (personopplysningsloven § 19) samt generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger (personopplysningsloven § 18 første ledd). Radio Revolt har ansvar for å følge personopplysningsloven.

Behandlingsansvarlig

Daglig leder for Studentmediene i Trondheim AS er overordnet behandlingsansvarlig for Radio Revolt. Radioredaktør for Radio Revolt er delegert de daglige oppgavene for behandling av personopplysninger. Delegeringen omfatter kun oppgavene og ikke ansvaret. Radioredaktør kan kontaktes på epost.

Bruk av informasjonskapsler

Informasjonskapsler (cookies) er små tekstfiler som plasseres på din datamaskin når du laster ned en nettside.

Følgende Cookies brukes av Radio Revolt

Google Analytics

Er analyseverktøy som brukes for å anonymt analysere bruken av radiorevolt.no. Se punkt “Nettstatistikk" for mer informasjon.

Nettstatistikk

Google Analytics

Google Analytics er Radio Revolts primære analyseverktøy. Denne brukes til å se antallet brukere som besøker radiorevolt.no til enhver tid, og hvilke sider de går inn på. Når du besøker nettsiden opprettes tre cookies _ga, _gat og _gid. Disse brukes av Google Analytics til å huske at du har besøkt siden og for å følge aktiviteten din gjennom nettsiden.

Google Analytics brukes også til å registrere besøk og sidevisning i Radio Revolt på iOS og Android.

All informasjon er anonymisert ved at vi fjerner deler av IP-adressen som sendes til Google Analytics, slik at den kun kan spores ned til nærmeste by eller tettsted. Denne informasjonen slettes 14 måneder etter siste registrerte aktivitet. Du kan lese mer om dette på Googles nettsider.

Google Analytics for Firebase (iOS & Android applikasjon)

Vi bruker Google Analytics for Firebase til å samle inn brukerstatistikk i våre apper. Dataen vi samler inn vil ikke bli delt videre til andre tredjeparter, og brukes kun til markedsføring og videreutvikling av våre produkter internt i Studentmediene.

Les mer om Firebase og datasikkerhet på Firebases egne nettsider.

Feilrapportering

Sentry

Vi bruker Sentry til å varsle om feil som oppstår under bruk av RadioRevolt.no. Informasjonen vi samler inn brukes kun til å rette feil og å videreutvikle applikasjonen, og data vi samler inn vil ikke bli gjort tilgjengelig for tredjeparter.

Les mer på Sentrys egne nettsider.

Firebase Crashlytics (iOS og Android applikasjon)

Vi bruker Firebase Crashlytics til å varsle om feil som oppstår under bruk av RadioRevolt.no. Informasjonen vi samler inn brukes kun til å rette feil og å videreutvikle applikasjonen, og data vi samler inn vil ikke bli gjort tilgjengelig for tredjeparter.

Les mer om Firebase og datasikkerhet på Firebases egne nettsider.

Personopplysninger

Radio Revolt lagrer IP-adresser, feilmeldingen som oppstod, brukerens navigeringsadferd i gjeldende sesjon, informasjon om operativsystemet og informasjon om hvilken nettleser brukeren benyttet når en bruker rapporterer en feil gjennom Sentry eller Firebase Crashlytics. Radio Revolt lagrer ingen andre personopplysninger.

FacebookInstagram