Årtister vi gleder oss til å se på årets Pstereo

Pom Poko / Little Simz / girl in red

Foto: foto.samfundet.no / Paulina Dubkov / foto.samfundet.no

Pstereo har mye spennende på plakaten i år. Her er et lite utvalg av konsertene vi gleder oss mest til.

Torsdag:

Bigbang, 18:15, River Stage [Rock]

Det tok hele seks år for Bigbang å samles for et comeback, og 2019 skulle bli året vi igjen fikk høre ny musikk fra det norske rockebandet. Denne gjenforeningen får vi oppleve på Pstereo, med både gamle kjenninger slik som Øystein Greni, men også nye bandmedlemmer som Geir Sundstøl på gitar. Deres nyeste skive GLORY CHORD var en positiv opplevelse å lytte til, og derfor gleder jeg meg til å høre det live denne helga. 

-- Lisa Bye

 

Mall Girl, 16:00, Cannon Stage [Indie/Pop]

Mall Girl er et rimelig ferskt Oslo-band som har vakt manges oppmerksomhet etter at de med låten «Slay Queen» ble kåret til månedens urørt på P3. Under Trondheim Calling i januar imponerte de i alle fall meg med sin jazz-inspirerte indiepop, og forhåpentligvis har de med mengder av nytt materiale i bagasjen når de vender snuta mot byen igjen på torsdag. 

-- Edel Malene Farstad

 

Fredag:

Pom Poko, 21:00, Veita Stage [Punk/Rock]

Det unge og lovende bandet Pom Poko har en evne til å kombinere punk, rock og pop på en slik måte at man bare må digge det. Det er ikke få godbiter å velge mellom fra deres debutalbum Birthday fra tidligere i år, noe som gjør at jeg gleder meg stort til å se dem på scenen igjen under Pstereo. 

-- Lisa Bye

 

Hester V75, 19:10, Veita Stage [Hip hop]

Når gjengen fra Bergen igjen tar med seg sin rolige og fengende variant av hiphop til Trondheim er det alltid garantert god stemning. De imponerte både på Vibbefest på Samfundet i fjor høst og på sin egen slippfest på Lokal Bar tidligere i vår, og dersom du enda ikke har fått med deg Hester V75 live burde du ikke gå glipp av rapgruppen på årets Pstereo. 

-- Simon Winther

 

Valentourettes, 19:10, Cannon Stage [Rock]

Vi som er for unge til å ha sett Jokke live kan trøste oss med musikken hans fremdeles lever gjennom Valentourettes, bestående av bandmedlemmene hans. Ingenting er som å sette på bangers alle i rommet kan tekstene på, og på denne konserten får du denne gode stemningen i enda større skala. Jeg gleder meg til å få gåsehud av de fantastiske tekstene, samtidig som jeg skal trampe skamløst til den fete gitaren. Dette er et av de historisk viktige norske bandene en må få med seg når man har sjansen!

-- Maren Høgevold Busterud

 

Lørdag:

Little Simz, 19:10, Cannon Stage [Hip hop]

Som Little Simz selv sier på sitt knallsterke album Grey Area fra tidligere i år: «You haven’t seen a show until you see me live». Den britiske rapperen har allerede turnert med legender som Nas, Lauryn Hill og Gorillaz, og alt tyder på at hun kommer til å levere en rå konsert på årets Pstereo. Definitivt noe man burde få med seg!

-- Simon Winther

 

Unge Ferrari, 20:00, River Stage [Urban/RnB]

Etter et forrykende show i Tøyenparken under Øyafestivalen, har jeg bare gledet meg enda mer til å se Unge Ferrari på scenen igjen. Med hans siste album Midt Imellom Magisk Og Manisk ferskt i minnet kan man se frem til en følelsesladet, men samtidig dansbar og energisk opptreden. 

-- Lisa Bye

 

girl in red, 16:00, Cannon Stage [Indie/Pop/Rock]

Hvis du var en av dem som ble skuffet da girl in red måtte avlyse konserten sin på Tyven i mai, kan du glede deg til en ny sjanse på Pstereo i år. Horten-jenta leverte en energifylt og underholdende opptreden på Øyafestivalen forrige uke tross feber og forkjølelse, så vi får krysse fingrene for at formen er på topp når hun endelig spiller i Trondheim den 17.


-- Edel Malene Farstad

 

Combos, 17.30, Veita Stage [Punk/Rock]

Trondheimsrock skuffer sjeldent, og dette er intet unntak! Combos leverer solid punkrock med fantastisk sterke refreng. Jeg håper alle i publikum kommer til å synge på refrenget til «Sushiramenbruceleewutangclan» etter denne konserten. Den er, etter min mening, en av de feteste låtene som er gitt ut i år. Jeg gleder meg til å se hva gutta finner på på scenen under årets Pstereo, og jeg regner allerede med at det blir et minneverdig show. 

-- Maren Høgevold Busterud

Radio Revolt Direkte

Direkte

Radio Revolt Direkte