Bli med på gruppeterapi med SiT

Foto: foto.samfundet.no

 

1. november er det premiere på SiT's "Under Terapi".

Forestillingen er i utgangspunktet en argentinsk originaloppsetning skrevet av Matias Del Federico. Dette er første gang stykket blir satt opp i Norge. Det er satt opp av Samfundets interne teater, og settes opp på Knaus på Studentersamfundet. Det oversatt og regissert av SiT's egne Lars Erik Moslått og Audun Meinich.

- Jeg så forestillingen første gang da jeg var utvekslingsstudent i Buenos Aires, og ble superengasjert, sier regissør Moslått.

Regissøren oversatt selv stykket på eget initiativ og viste arbeidet stykkevis til resten av Samfundets Interne Teater (SiT) etterhvert som han hadde oversatt scenene. Dette var nok til å engasjere SiT til å sette opp stykket. 

Forestillingen handler om 3 par som uten forvarsel ender opp i gruppeterapi i stedet for parterapi. Parene blir overlatt til seg selv med en bunke konvolutter fra psykologen. Konvoluttene inneholder oppgaver som parene sammen må diskutere seg gjennom. I et komisk kaos av overraskende konflikter og ulike personligheter, tvinges de seks personene til å bli veldig godt kjent på ubehagelig kort tid. De seks skuespillerne er på scenen kontinuerlig. 

- Det har vært et tøft stykke å sette opp, men det har vært veldig spennende og vi gleder oss til å vise dere resultatet, sier skurespiller Ine Susanne Methlie.

Bli bedre kjent med karakterene når vi går på gruppeterapi med dem i sendingen her.

Stykket spilles frem til 8. november, og skuespillerne anbefaler å kjøpe billett raskt fordi SiT's forestillinger ofte blir utsolgt. Forestillingen koster 80kr for medlemmer og 100 for ikke-medlemmer.

Radio Revolt Direkte

Direkte

Radio Revolt Direkte