Blyforgiftning anbefaler: Dreamarcher

Foto: foto.samfundet.no

 

Dreamarcher spiller på Studentersamfundet på fredag. Radio Revolts Blyforgiftning deler ut to billetter til den som skriver hvem de vil ha med seg på konserten og sender til (blyforgiftning@radiorevolt.no) eller melding til Blyforgiftning på Facebook.

 

Om du liker band som bryter med sjangerkonvensjoner kan dette være en konsert for deg. Dreamarcher kombinerer det vonde med det vakre, og spiller alt fra tunge riff, hardcore scream og kaotiske partier til ambient melankoli og melodisk vokal. Det er både dystert og drømmende, vågalt og vakkert og massivt og mektig. De er inspirert av blant annet Deafheaven, Converge, Mastodon, The Mars Volta, Baroness og Sunn O))), for å nevne noen vidt forskjellige band.

 

Dreamarcher begynner å bli varme i trøya på konsertfronten etter de ga ut debutskive, der de har vært på Europaturné med svartmetall-pionerene Vreid og Kampfar og spilt på festivaler som Slottsfjell, Trondheim Calling, Pstereo og Inferno. Debutskiva har fått strålende kritikker i både inn- og utland og har blitt en gjenganger i Blyforgiftning. Få med deg Dreamarcher spille på Klubben på Studentersamfundet på fredag 21. april for å se gutta fra Hardanger spille som faen!

 

Blyforgiftning spiller ny og gammel musikk innen metall og hardrock hver tirsdag klokka 18.00 på Radio Revolt.

Radio Revolt Direkte

Direkte

Radio Revolt Direkte