Blyforgiftning anbefaler: Shining

Foto: foto.samfundet.no

Shining jazzer opp Studentersamfundet nå på lørdag, spesifikt klubben. Radio Revolt sitt metallalibi Blyforgiftning lodder ut to billetter til konserten. Alt du trenger å gjøre er å sende oss en mail til (blyforgiftning@radiorevolt.no) eller en melding til Blyforgiftning om hvorfor du vil se Shining. Husk å nevne navn på deg og din heldige venn!

Shining er kjent for sin nyskapende musikalske stil der eksperimentell metal møter jazz i et kontrollert musikalsk kaos, fremført med industriell presisjon. Dette lydbildet i kombinasjon med Shinings energiske og eksentriske live-opptredener, er hva som fikk verden til å få øynene opp for dette sjangerdefinerende bandet. Ved å blande progressiv, teknisk metal, jazz og avant-garde, tilsatt nyskapende visuelle elementer og energiske live-opptredener, har Shining gjort seg kjent som skaperne og pionerene av sjangeren ”blackjazz”. 

Bandet er snart albumaktuelle, der lørdagens konsert kan gi muligheten til å høre nytt materiale fra deres kommende album for første gang. Vi gleder oss enormt til å høre både nytt og gammelt fra selveste Shining!

Blyforgiftning spiller ny og gammel musikk innen metall og hardrock hver tirsdag klokka 18.00 på Radio Revolt.

Radio Revolt Direkte

Direkte

Radio Revolt Direkte