Blyforgiftning anbefaler: Shining

Foto: foto.samfundet.no

Shining jazzer opp Studentersamfundet nå på lørdag, spesifikt klubben. Radio Revolt sitt metallalibi Blyforgiftning lodder ut to billetter til konserten. Alt du trenger å gjøre er å sende oss en mail til (blyforgiftning@radiorevolt.no) eller en melding til Blyforgiftning om hvorfor du vil se Shining. Husk å nevne navn på deg og din heldige venn!

Shining er kjent for sin nyskapende musikalske stil der eksperimentell metal møter jazz i et kontrollert musikalsk kaos, fremført med industriell presisjon. Dette lydbildet i kombinasjon med Shinings energiske og eksentriske live-opptredener, er hva som fikk verden til å få øynene opp for dette sjangerdefinerende bandet. Ved å blande progressiv, teknisk metal, jazz og avant-garde, tilsatt nyskapende visuelle elementer og energiske live-opptredener, har Shining gjort seg kjent som skaperne og pionerene av sjangeren ”blackjazz”. 

Bandet er snart albumaktuelle, der lørdagens konsert kan gi muligheten til å høre nytt materiale fra deres kommende album for første gang. Vi gleder oss enormt til å høre både nytt og gammelt fra selveste Shining!

Blyforgiftning spiller ny og gammel musikk innen metall og hardrock hver tirsdag klokka 18.00 på Radio Revolt.

FacebookInstagram