Din bestevenn FEBER er tilbake


Foto: Bendik Eger Tekst: FEBER


FEBER-redaksjonen har vært på festival, og der har vi sett hiphop. Vi har også vært hjemme, og der har vi hørt hiphop.

Sommeren har vært proppfull av beef, memes og ~~bangerz~~ . I denne sendingen tar vi for oss av godene samt vondene i en forrykende episode med usaklig høy flammetetthet. Til sendingen serverte utlandet skiver fra Drake, Nicki Minaj, Jorja Smith, Travis Scott, The Carters og singler fra BROCKHAMPTON. Gode, gamle Norge hadde både utgivelser av Pasha, Simon Alejandro, Mats Dawg, EMIR og Gerald Ofori å by på. Sendingen var rett og slett selvdreven, takket være ~~hiphop-gudene~~.

FEBER har for tiden opptak og ser etter en ny radiojournalist til verdens feteste radioprogram! Liker du hiphop og R&B? Bli med og krangle over hvilken rapper som har best delivery. Diskuter hvem den beste rap- og R&B-artisten er i dag. Skryt av den sykt fete konserten du var på. Hold deg oppdatert på både norsk- og internasjonal hiphop og R&B. Bli med og opplev hiphopmiljøet i byen på nært hold. Stort pluss om du er interessert i klipping av lyd og bilde!

Dersom du trives på tilskuer-siden inviterer FEBER deg til en heidundranes fest i Strossa på Samfundet i morgen, 25. august. Still forberedt på å danse til verdens beste hiphop levert av Trondheims beste radioprogram.

Radio Revolt Direkte

Direkte

Radio Revolt Direkte