En hverdag i karantene

I disse koronadager er flere i karantene, enten pålagt eller frivillig, og man kan trygt si at det kan bli kjedelig i lengden. I denne episoden av 67% sikkert diskuterer vi hvordan man best overlever karantene.

Vårt første råd, som kommer litt for sent, er å være i karantene en plass som er komfortabel, og med folk du liker. Vi anbefaler ikke å sitte i karantene med et one night stand, som i filmen «Two Night Stand», men vi anbefaler å se filmen om du går tom for filmer å se. 

Videre kan du slå verdensrekorder. Finn fram Guinness rekordboka fra kjelleren og utfordre resten av kollektivet. Hvis dere tilfeldigvis sitter i besittelse av ti treningsballer er rekorden på å hoppe bortover på alle ballene 7.8 sekund. 

Spis potet - bli potet

Mat er en sentral del av karantenen, og i episoden får du også tips om hva du kan spise. 

-- Mitt fremste råd er å kjøpe poteter, spise poteter, bli en potet, sier Synne.  

-- Men vi oppfordrer ikke til hamstring, legger Johannes til. 

Eller følg Sofie sitt råd om å bestille Foodora hver dag, men hold avstand. 

Trening som pause fra alt og alle

Vårt siste tips er å dra på joggetur. Frisk luft og en pause fra kollektivet kan være godt en gang i blant. På joggeturen kan du gjerne høre på våre tidligere episoder for underholdning. Det kan du ellers også. 

Og hvis du mot all formodning elsker å være i karantene har vi også et tips: meld deg på Love Island, Paradise Hotel, Ex on the beach og lignende realityprogram. Der er du i karantene i to måneder: hurra! 

Hvis du ikke ble overbevist av rådene; husk at jobben du gjør er viktig. Vi heier på alle som vil bremse smitten! 

-- Sofie Flølo Dyrstad

Radio Revolt Direkte

Direkte

Radio Revolt Direkte