Er dette USAs neste president?

Illustrasjon: Gøran Rømo Mogaard (25)

 

Visste du at USA har to presidentkandidater i tillegg til Donald Trump og Hillary Clinton? På grunn av ordet “person” og ikke “menneske” i den amerikanske grunnloven så er det faktisk mulig at dyr også stiller som presidentkandidat; så lenge de er amerikanske statsborgere og over 35 (menneske) år. Dette har noen tatt full utnytte av, og dermed stiller både katten Limberbutt McCubbins og hunden Lucy Lou til valg som USAs neste president.

Kandikatten Limberbutt, som har slagordet «The time is meow» er blant annet opptatt av dyrehelse og legalisering av kattemynte, i tillegg til paroler som likekjønnede ekteskap og klimaendringer. Limberbutt har blitt svært populær med mange følgere, og det ser ut til at han kan klare å sanke inn noen stemmer. Selv kan han ikke stemme, men oppfordrer alle til å registrere seg, så lenge de ikke velger Trump. Uttalelsen «grab her by the pussy» har opprørt Limberbutt, men som en fan så fint sa det: «At least he is the one pussy that is not up for grabbing».

 

Akkurat som Hillary Clinton prøver også hunden Lucy å bli USAs første kvinnelige president. Lucy er faktisk borgermester i byen Rabbit Hash i Kentucky.og slo til med mottoet «The Bitch You Can Count On». Hun(d) kjemper blant annet for mindre regjering og lavere skatt. Ikke de verste kandidatene akkurat? Verken Limberbutt eller Lucy har blitt invitert til debatt, men debattene framstår likevel som en dyrehage. Det ser ut til å være en «dog eat cat world». 

 

Hør mer om presidentvalget i mandagens Revoltmorgen.

 

Radio Revolt Direkte

Direkte

Radio Revolt Direkte