Er Vesteraalens fiskeboller fortsatt en slager? Karantenemorgen gir deg svaret

Karantenemorgen er et kollektiv med studenter i Trondheim.
Foto: Vemund Rogne

Mens viruset sprer seg og usikkerhet vokser som en landeplage, har et kollektiv samlet seg for å fortelle deg hvilken bunkersmat som er best.

Karantenemorgen sender direkte fra klokka 09.00 til 10.00 hver eneste dag fra egen stue, og prater om alt som skjer i og utenfor karantena. Hør på mens hjernen sakte blir til grøt etter hvert som dagene går, litt som et sykt sosialt eksperiment hvor du er helt fri fra å tenke på de kjipe etiske problemstillingene.

En viktig del av krisetiden er krisemat, også kalt bunkersmat, og vi finner ut hva slags mat som egner seg best til et langt liv i en isolert bunkers. Maten vi tester må oppfylle strenge krav for å holde seg god over lang tid, tåle røff transport og dårlige oppbevaringsforhold. Med andre ord: så lenge det kommer på boks er det godt nok for oss.

Hittil har vi testet et representativt utvalg av bunkersmat, der rangeringen er nøye gjennomtenkt og vurdert av eksperter i Karentenemorgen-redaksjonen (som egentlig bare er oss selv, men det er ingen som har tatt kontakt og frarøvet oss statusen enda). Rangjeringen er fra null til hundre bunkersdøgn, hvor null er "mat" som er totalt umulig å kategorisere som føde, og hundre er et måltid som hadde vært overkommelig å spise i hundre dager i strekk uten å miste all livslyst. Rangeringslisten er den beste og mest epoke definerende listen over bunkersmat. Du kan stole fult å helt på den, men bør vurdere å tilsette en klype salt.

Til nå har vi prøvd joikakaker, maxboller, spagetti a la capri, fiskeboller og brun lapskaus.
Produsert av Synne Høyås

Forløbig har joikakaker, maxboller, spaghetti a la capri, fiskeboller i kraft og brun lapskaus blitt prøvd. Resultatet er presentert i diagrammet over og til nå i testen er den soleklare vinneren brun lapskaus, men hver dag prøver Karantenemorgen en ny boks så resultatet er under utvikling.

Hvis dere har noe bunkersmat dere ønsker at vi skal prøve, noe dust dere vil vi skal prate om, eller har veldig lyst å sende Petter en limerick, så kan dere nå oss på e-postadressen: karantenemorgen@studentmediene.no.

 

God bedring!

--Petter Martinussen

Radio Revolt Direkte

Direkte

Radio Revolt Direkte