FEBER HATER: Den Tredje Statsmakt

FEBER i en lowride
 
Tekst: Magnus Vattekar Sandvoll. Bilde: Krockobill aka Sig aka han far aka FEBER

Vi har hatt nok ein bangin' sending, vi snakkar om Bobby Shmurda. G-funk var dagens kategori i Duel Masters (Are mot Thusan). Vi hadde eit dritkult intervju med Kholebeatz som har produsert musikk for fleire i Three 6 Mafia, Dipset, Mike Jones og mange andre! Som alltid speler vi den fetaste nye musikken!!! Sjekk ut!

Satire:

Vi brukte sendinga i dag på å feire at vår ungdomshelt Bobby Shmurda er endeleg er fri. I den anledning vil vi ta oss tid til å sjå over andre rapparar som bør friast eller låsast inne. Det er kjent at mange rapparar har hatt problem med loven, både her i Noreg, USA, og resten av verda. For det opplyste mennesket, som ein pratar i FEBER, er det tydeleg at det ofte er justismord.

Det er ein del rapparar som har vore, eller er i fengsel, som høyrer heime der. Tupac var valdtektsmann, burde aldri blitt satt fri. XXXTENTACION burde fått sine 70 år, han gjorde den dritten. Sæksni burde bli låst inne fordi han er pedofil, men også fordi han er ein sladrehank og stygg. R. Kelly kan berre bli der, ekle faen (sjekk ut Trapped in The Closet though). Ikkje rappar, men steng inne Kjell Inge Røkke. Andre som bør bli stengt inne: Trond Giske, Erna, Rita Ottervik, ny Samfundetleiar for å vere for lite radikal. Sist men ikkje minst alle som stemmer i mot Rusreforma og som har gjort ein Ola Halvorsen parodi.

Til slutt:

Fri Kamel

Fri Kodak, han er fri, men fri han da plis.

Fri Onge Anka

Fri Yasin

Fri Tay-K

Fri YNW Melly

Fri Thaiboy Digital

Fri Max B

Fri Mustafa Tbeitet

Fri Greedo

Fri OJ litt til

Fri alle slavane i sweatshoppen til OVO

Fri Drakeo, han e fri men fri han.

Fjern rullebladet til Meek Mill

Fjern Rullebladet til Gucci Mane

Fri Eirik Jensen

Fri Ted Kaczynski

Sjekk ut sendinga vår og Spotifylista som vi oppdaterer kvar fredag:


 

Radio Revolt Direkte

Direkte

Radio Revolt Direkte