FEBER KAN IKKE STOPPES

Orignalfoto: Alissa Eckert, MS; Dan Higgins, MAMS
Originalfoto: Alissa Eckert, MS; Dan Higgins, MAMS

Sist fredag benyttet FEBER seg av det ypperste innen kommunikasjonsteknologi og datamagi for å bekjempe karantenens begrensninger. Med nyvaskede hender og trygg avstand til hverandre serverte vi det beste av ny hiphop som Norge og omverdenen har hatt å by på de siste ukene.

Vi bevegde oss blant annet fra helt lokale bangers av Bulmboy$ og Gerald Ofori, gjennom funky og behagelige bidrag fra vestlandets egne Martin Hazy og Neste Planet, bangin’ Oslo-rap fra Siyabång, og helt til det nyeste fra Rjukans store sønn Ivan Ave. Vår nye britiske favorittduo Octavian og Skepta spytta bars på spansk, og fra USA hentet vi old-school-nostalgi fra Bishop Nehru, poetisk jazz-rap fra R.A.P. Ferreira og kurs i scamming fra Guapdad 4000 og Teejayx6. Som alltid får du masse straight up bangers, denne gangen fra Sada Baby, Rico Nasty, Zebra Kats og mange flere. 

I tillegg diskuterer vi det lenge etterlengtede debutalbumet til den sagnomsuste Jay Electronica, som viste seg å være like mye Jay-Z sitt album som Jay Electronicas. Levde det opp til forventningene som har bygd seg opp i mer enn 10 år? Sjekk ut hele sendinga for å høre hva vi tenker om albumet, og om alt annet som beveger seg i rap-verdenen for tiden! Ellers vil vi, takket være teknologiens ubegrensede muligheter, fremdeles ha sending hver fredag fremover, klokka 18-20, her på Radio Revolt.

Radio Revolt Direkte

Direkte

Radio Revolt Direkte