FEBER spiller skammelig mye fet hiphop denne fredagen!Fredag tidlig i november hadde høyere makter velsignet oss i FEBER med skammelig mye fet hiphop, og det ble en sending hvor vi i studio fikk prate om og nytt noen av våre favorittrappere. 

Det ble en energisk start på fredagens sending med nye låter fra artister som Izabell fra Stavanger og The Alchemist. Litt senere fikk studio bryne seg på en 9th Wonder-produsert låt med Rapsody og J. Cole.

– Det er jo fryktelig deilig, brøt Martin ut, før vi gikk videre med å erklære vår store kjærlighet til produsenten fra North Carolina, i tillegg til å stemple Rapsody ikke bare som en av de beste kvinnelige rapperne i disse dager, men en av de beste rapperene punktum. 

Idet vi tok for oss Larsivelis nye singel, «Mamma Mia», ble gutta i studio opptatt av å prate om allsidigheten Larsiveli har vist på sine nye singler. For som Martin var opptatt av å poengtere, lager han fengende låter med pop-appeal, i tillegg til å ha enorme rappemuskler han er glad i å flekse. Det var denne låta et eksempel på. 

– Mamma mia, for en låt, avslutter Karstein. 

Senere fikk vi i studio et hjertelig gjensyn med gamle kjente i Serial Killers, den nye gruppa til Xzibit, B-Real fra Cypress Hill, og Demrick. 

– Det er et vondt navn, til og med, kommer det fra Are på siden, før Karstein fortsetter:

– Dette her er farlige folk! Det albumet som ble sluppet i dag, fyfaen så fett det er.

Etter blant annet å ha konkludert med at Migos fungerer best sammen, og etter å ha spilt den Quavo-gjestede låta «She gon wink» fra Takeoffs nyeste soloskive, fikk vi nyte det aller siste albumet fra FEBER-favoritt Action Bronson, det lenge etterlengtede White Bronco

– Action Bronson virker å være i sitt hjørne, var Martins oppsummering på hva gutta i studio mente om det nye albumet. 

Mot slutten av sendinga fikk vi nyte nye låter fra Trollstøv, en ung trondheimsrapper ved navn Chosen. Vi hypet selvsagt også opp til EMIR-konsert i Klubben med å kåre vinnere av konkurranse, og spille en av hans deiligste låter, «Hvis vi må», gjestet av Charlie Skien. 

Vi kan bare be og håpe på at kommende uker kan gi oss like mye ny og fet hiphop å dykke ned i og nyte med dere på lufta!

Radio Revolt Direkte

Direkte

Radio Revolt Direkte