Fem album ute som du burde høre på

Foto: foto.samfundet.no

Giske er ute av varmen igjen mens vår-varmen nærmer seg og burde feires. Her har du fem album som kan gjøre feiringa ekstra spesiell.

Pom Poko - Birthday

Det har vært mye hype rundt det etterlengtede debutalbumet til Pom Poko og det med god grunn: Birthday er en melodiøs støyfest med mange gode høydepunkter. «My Work Is Full of Art», «Follow The Lights» og «If U Want Me 2 Stay» troner definitivt øverst på min liste og albumet er et solid bevis på at Pom Poko kan levere en så godt som feilfri full-lengder. Denne perla skal jeg kose meg med ut året, og det burde du og.

- Karoline Marie Jenssen

 

Anja Skybakmoen - By Love

Luftige og dramatisk ballader kommer på rullende bånd på Anja Skybakmoens nye skive By Love. Plata preges av feilfri vokal (som tidvis minner en om Susanne Sundfør), detaljert produksjon og behagelige progresjoner. Selv om de fleste låtene er innom ballade-land, er de åtte låtene et variert utvalg av stemninger. Med alt fra den energirike singelen «Trying» til den vakre «Lay Your Head» er det vanskelig å gå lei.

- Gunnar Hannibal

 

Lil Halima - For the dark days

Helt fra Bardu i Indre Troms leverer Lil Halima tre nydelige låter dedikert til mørketiden i nord. Den nye EP’en er likevel på ingen måte mørk eller dyster, dette er musikk som får deg til å glemme vinteren og heller se framover til lysere tider. Over varm produksjon, og blant annet en deilig basslinje på «Take Me To Your Planet», viser Lil Halima at hun er kommet et steg nærmere å nå sitt enorme potensiale. Det er bare å glede seg til å høre hva mer norges største R&B-håp har å komme med i tiden framover.

- Simon Winther

 

Kehlani - While we wait

På det hyggelige møtestedet mellom Ariana Grande, Noname og SZA finner du Kehlanis nye mixtape While We Wait. På denne mixtapen får du servert ni sukkersøte låter om kjærester og forhold, om kjærlighet og sjalusi. Dette er vanskelig å mislike.

- Gunnar Hannibal

 

Lil Pump - Harverd Dropout

Den mye omtalte rapperen Lil Pump er ute med ny plate Harverd Dropout. Det observante øyet har nok allerede merket at “Harvard” her er stavet med en “e”. Finurlig liten detalje der fra Lil Pump, for å illustrere klart og tydelig at lytteren ikke trenger å forvente noen form for pretensiøsitet på albumet. Plata inneholder velkjente hits som «I love it» og «Eskeetit», men byr også på flere låter av lignende tone. Kvaliteten kan betviles, men to ting er sikkert - adlibs lurer rundt hvert hjørne og klissete hooks er klare til å invadere din hverdag.

- Gunnar Hannibal

Radio Revolt Direkte

Direkte

Radio Revolt Direkte