Fem gode grunner til at DU skal søke Radio Revolt!

 

Foto: foto.samfundet.no

 

​​ 1 - Vennegaranti

I Radio Revolt møter du både mennesker som er helt like og ulike deg selv, men det finnes venner for alle. Om du har kjedet deg ihjel på hybelen det siste året eller er ny i byen og keen på noen venner, er dette vervet for deg! Du vil bli ekstra godt kjent med eget program og seksjon, men du får også knytte bånd på tvers av hele organisasjonen. Trondheim har kanskje kjærestegaranti, men her er det absolutt vennegaranti. 

 

2 - Du får dekket selveksponeringsbehovet

Har du et talent i å skravle hull i hodet på folk? Et verv i Radio Revolt betyr at jobben din bokstavelig talt er å skravle hull i hodet på folk. Hvis du har venner som himler med øynene fordi du har fortalt den samme historien for millionte gang, fortvil ikke! I Radio Revolt finnes det et uoppdaget publikum som bare venter på å høre alle historiene dine. 

 

3 - Få utløp i å diskutere nisjeinteressene dine

Du vet de snevre interessene dine som får folk til gjespe på fest? Vi har mest sannsynlig et program som passer for deg! Her finner du program for jazzelskere, gamingentusiaster og filmnerder. I programmet ditt finner du venner som er minst like engasjert i hardmetall eller litteratur som deg. 

 

4 - Mulighet til å lære seg helt unike evner

I denne gjengen har du mulighet til å lære utrolig mye om radioproduksjon som ikke mange har muligheten til. Det å delta aktivt på radio er ikke en sjanse veldig mange får. Radio Revolt er ikke bare for deg som ønsker å lære deg å prate på radio, men også for deg som ønsker å dra i spakene som tekniker! Radiovervet er allsidig, så her kan du lære alt fra forskjellige lydsystemer til Premiere Pro.

 

5 - Bli en del av fellesskapet på Samfundet

Radio Revolt er faktisk en del av Samfundet. Radioen har vært en del av Samfundet helt siden 1933, og er dermed en av studentenes stolte tradisjoner. I tillegg får du alle fordelene ved å være intern på Samfundet, som litt billigere Lycheburger! 

 

Med andre ord finnes det ingen grunn til å ikke søke Radio Revolt dette semesteret! Husk at alle som søker får intervju, og at søknaden må sendes inn på www.samfundet.no/opptak sine sider innen 23:59 den 29. august. Vi gleder oss til å se deg på intervju!


 

Radio Revolt Direkte

Direkte

Radio Revolt Direkte