Fredagslista - 12 februar

Konradsen er ute med covere av Bob Marley
Foto: Signe Fuglesteg Luksengard

Luna Li  jams EP

Liker du musikk som er digg å høre på? Ja? Jeg og! Denne lille skiva på bare 10 minutter er en liten samling med herlige jams fra multiinstrumentalisten Luna Li fra Toronto. I territoriet beat-tapes og instrumental-plater kan det bli lett å kjede seg, men det er det ingen fare for i Luna Li sitt drømmende lydlandskap. Perfekt for når du trenger en kort pause.

- Are Kjeldsberg Skauby

https://open.spotify.com/album/3SY8e6mECmhnR3XYtY6R9g?si=PPW5OIL8R5COReywwxkROA

 

Frederik Valentin  0011001

Nesten et år etter den solide samarbeids-skiva Elephant ble sluppet i samarbeid med Loke Rahbek, er Frederik Valentin tilbake med ny musikk til hjemmekontor og mangel på sosial kontakt. Musikken på 001101 er mer rett frem og tilgjengelig enn fjorårets Elephant, uten at det går på bekostning av den musikalske kvaliteten. Ep’en er et solid stykke ambient som understreker at det ikke er en tilfeldighet at musikken det danske plateselskapet Posh Isolation gir ut oppnådde internasjonal anerkjennelse i et år preget av hjemmesitting og for mye tid til å tenke. 

- Markus Lynum

https://open.spotify.com/album/6GsweFpXnDqIhwdpjC9kOv?si=_aOfGF3oT0-u1h3bryQX6Q

 

Konradsen – You Can Be Loved

Den norske duoen i Konradsen, Eirik Vildgren og Jenny Marie Sabel, slapp i dag sitt andre studioalbum, You Can Be Loved. Albumet er en ren hyllest til Bob Marley som 6. februar ville fylt 76 år. Konradsen spiller reggae, spør du? Nei, dette er coverlåter som i kjent Konradsen-stil blir fremført på den mest jordnære, minimalistiske og følelsesladde måten. Tidligere er Konradsen kjent for albumet Saints and Sebastian Stories, som duoen tok med seg en Spellemannspris for beste indie/alternativ i 2019.

- Lisa Bye

https://open.spotify.com/album/3qy2xiePtv0DE3l2YxRmts?si=PGVLTGygQqiy2N-8yXwWGg

 

Honningbarna  – Åh bliss

Når det er som mørkest ute lever Honningbarna enda en solid EP. Punkbandet fra Kristiansand byr på enda tyngre riff enn det vi fikk på singlene fra 2019-2020. Herlige rockemelodier og refreng med yttest høy klang preger hele skiva. Her er det bare å ta volum på maks og rope med.

- Andreas Jensen

https://open.spotify.com/album/5GKaxZ78sDb4tOJEmx2I5p?si=nGW_cJzzQoeDAQJGA3-XAA

 

Radio Revolt Direkte

Direkte

Radio Revolt Direkte