Fredagslista! - 19 Februar

SG LEWIS
Foto: Charlie Cummings

 

SG Lewis – Times

Etter utallige singler og remixer er SG Lewis her med debutalbumet times. Den britiske artisten leverer et lenge etterlengtet discoalbum og gjør mye bra her med features fra blant andre Robyn, Rhye og Frances. Albumet starter solid med catchy beats og masse synthesizersnacks, og det bygger opp til høydepunktene  Heartbreak on the dancefloor og Chemicals som vil få liv i hver en dansefot. Etter dette dabber det litt av, men likevel et solid stykke arbeid som lover godt for framtiden til disco- og dansemusikk.

Link: https://open.spotify.com/album/6WlRyrfOBZGYA5u5TmloKY?si=E1z0UKoaRte846H3h0EeBw

-Jacob Dahl

 

Fact mix 795: Perko

Den København-baserte skotten Perko har stått for en av de bedre gjestemiksene Fact har hatt på denne siden av nyåret. På de drøye 50 minuttene mixen strekker seg utover viser Perko hvorfor hans kombinasjon av 90’s Chill out og perkussiv tekno har blitt en ettertraktet vare på elektronika-markedet. Når du hører hvor lekent Perko blander klassisk 90-talls techno med uk garage og post dubstep er det lett å skjønne hvorfor han plutselig har begynt å poppe opp i x antall spicy remixer for anerkjente plateselskaper som Kalahari Oyster Cult og Posh Isolation - Her kan det tipses om at Perkos remix av B’Zircons Ultramarine er en banger som er verdt å sjekke ut. 

Link: https://soundcloud.com/factmag/fact-mix-795-perko-feb-21

-Markus Lynum

 

Cassandra Jenkins – An overview of phenomenal nature

An overview of phenomenal nature er trolig en av de fineste, mest velkomponerte skivene jeg har hørt på lenge. Man skulle tro at synth og country ikke har noe til felles, men her imponerer virkelig Jenkins med å lage en fantastisk vakker sammensmelting av to ulike verdener. Dette er en unikt vakker skive med innslag av ambient, country, jazz, folk, spoken word og støy.

Link: https://open.spotify.com/album/0QURjDbfsPsDa5R4sgkjV9?si=_tYBuN3BTPqki0Z-vUMtdw

-Andreas Jensen

 

Radio Revolt Direkte

Direkte

Radio Revolt Direkte