Hele Trondheim har Karpe-FEBER

Foto: FEBER

 

Stadig brennaktuelle Karpe velsigner Samfundets Storsal fredag og lørdag denne gufne mars-helga og i den anledning holder FEBER gedigent Karpe-vors.

Magdi sliter, hvis han svarer på hva Karpe helst ville sletta fra hele sin karriere kommer jo folk bare til å begynne å søke det opp igjen. "Show-videoen", svarer Chirag kontant, vel vitende om at alle som er gamle nok minnes gutta krutt på låveparty med kåbbåi-hatt og traktorbart. Gruppa har vært aktive siden 2000 og har siden da blitt Norges utvilsomt største rapartister. Det blir spilt liveopptak fra Karpes liveopptreden på UKM i Trondheim i år 2000. Gutta minnes at de hadde breakdanser på scenen, og at Kapabel fra Fremmed Rase var innblandet i det hele. Siden den tid har Karpes situasjon endret seg noe; Mitt Bænn (2003) stemmer ikke lenger, Magdi har fått en feature og Chirag har fått head.

Det spilles jams på jams fra hele Karpes karriere, og Chirag og Magdi selv tar med seg konsertkompanjong Isah og deler sin visdom. "Han har musikken inni seg" sier Magdi om kveldens oppvarmingsartist Isah. Begge i Karpe er misunnelig på hvor naturlig det å være artist er for nykommeren. Storsalens spesialscene for anledningen bemannes fra klokken 22 fredag kveld.

For å høre mer om kjendislivet, riders og den gangen i Las Vegas med fly, video og Bjørn Kjos er det bare å klikke seg inn på hele sendinga.

Radio Revolt Direkte

Direkte

Radio Revolt Direkte