Hjelp, jeg kjeder meg!

Har du sittet på gjerdet hele semesteret, vet ikke hva studentbyen Trondheim har å by på? Her har du noe å fylle hverdagen din med!

Quiz?

Hvis du har grandiose tanker om eget intellekt, kan en tur til samfundets kafé Edgar være en god idé. Hver tirsdag klokken 19:00 er det nemlig, slik det har vært i lang tradisjon, quiz. Her har du en gylden mulighet til å hver uke teste din kunnskap gjennom varierte kategorier. Samle en håndfull av dine glupeste kamerater og gjør deg klar til dyst! Hver uke kåres et vinnerlag, og på slutten av semesteret premieres sammenlagtvinnerne.

Hvis du ikke får nok av quiz har også Brooklyn sportsbar på Solsiden quiz på mandager fra klokken 20:30.

Det er som du forstår simpelthen mye quizmuligheter i Trondheim by! Men det er jo også innmari gøyalt, og hver fredag klokken 20:00 kan du terpe dine musikalske kunnskaper ved musikkquizen på Edgar. Dette er en ypperlig mulighet for å få fart på fredagskvelden med kreativt utformede musikkspørsmål, og det hele avsluttes med en medley-del hvor det gjelder å gjenkjenne låter og artister. Hvis ikke det var fristende nok vil kanskje to gratis konsertbilletter være en forlokkende premie – og for å toppe det hele: en hovedpremie som er gratis inngang på alle konserter kommende semester på Samfundet.

Vinylfredag

«Hva er ikke bedre enn å starte helgen med en god plate og noe godt i glasset?», spør Klubbstyret på Samfundet retorisk om konseptet vinylfredag. Er du mett av dager med trange dansegulv og lange inngangskøer? Ta turen til Strossa med dine beste venner, eller bare deg selv, og sett deg godt til rette og nyt god musikk. Hver fredag får du analog lyd og god stemning.

Obs: 20 års aldersgrense.

Foto: foto.samfundet.no
Foto: foto.samfundet.no
 

Utvid din kulturelle horisont!

Vårt kjære Trøndelag teater kan nok for flere havne litt i glemmeboken. Men dette er din oppfordring til å utforske de mange teaterstykkene som utfolder seg på scenene inne på teateret. Om du har det for vane å se teateroppsetninger eller ei, kan Trøndelag teater uansett lokke med studentvennlig rabatt på billetter.Ta med en venn, kjæresten din, eller en du har et godt øye til. 

Hvis du imidlertid er av typen som sverger til kinolerret som underholdningsmedium, eller hvis din filminteresse ikke mettes av Netflix eller mer kommersielle kinovisninger, kan Cinemateket være noe for deg. Her får du servert godbiter fra hele filmhistorien.

 

– Nesten Helg

Radio Revolt Direkte

Direkte

Radio Revolt Direkte