Hotellprat med Myra og studiovarme med Vinter

Foto: foto.samfundet.no

Myra tror Cezinando er god på kjøkkenet, mens Vinter mener selv at han egentlig ikke kan synge.

 

I denne fullstappede FEBER-sendingen får vi høre hvordan det gikk med Myra da vi besøkte henne på hotellrommet i forkant av konserten på Studentersamfundet med Store P, Mats Dawg og A-laget. Bergenskvinnen har hatt et enormt 2017, og har oppnådd nasjonal rekkevidde med låter som Link opp og nyligst Lever i bassen, som hun selv var lenge usikker på om hun selv likte.

 

Jeg visste ikke helt hva jeg syns om den, Lars digget den, Frode digget den. Også hadde sommeren gått, vi hadde spilt den mye og jeg tenkte du, jeg liker den låta her, jeg!

 

Myra forteller FEBER at Link opp er hennes favorittlåt av sine egne og forklarer:

 

Jeg er veldig glad i Link opp, på Hold an forteller jeg en historie, mens på Link opp føler jeg meg bare deilig. Men i perioden da jeg skrev den sangen, følte jeg meg faktisk stikk motsatt, og i den låta beskrev jeg ting som oppmuntret meg, og nå hører jeg på den når jeg vil føle meg myk og deilig.


Vi spurte senere Myra om å svare på hvem av kollegene hennes i rapgamet hun ville gått til i ulike situasjoner. På spørsmål om hvem hun tenker ville kokt opp den beste middagen svarer hun kjapt:

 

Av en eller annen grunn føler jeg at Cezinando er god på kjøkkenet, jeg vet ikke hvorfor, han bare ser litt ut som en kokk.

 

Hun ville dratt til KingSkurkOne på en kjedelig dag, fordi han er sykt grei og vittig. Hun må tenke lenge på spørsmålet om hvem hun tror kan hooke hun opp med det feteste antrekket:

 

Jeg tror jeg må si Unge Ferrari, så du han på øya?? Han kjørte en sånn gul jakke, Kill Bill-stil, det var dritsmashing!


Der Myra gjestet oss through the power of internet og et innspilt opptak, dukket Vinter opp i studioet vårt for en prat, i forkant av sin konsert på Samfundet med Arif, Unge Ferrari og Nor. At artisten fra Gøteborg i det hele tatt holder konserter i 2017 har ikke alltid vært planen, han har nemlig kun figurert som produsent i flere år, men har nylig begynt å legge egen vokal på sine tracks.

 

Jeg begynte som artist mest i frustrasjon for at jeg ikke slo igjennom som produsent. I tillegg ble jeg artist fordi jeg ville showcase mine beats, og ikke behøve å forholde meg til andre artister.


Praten leder over på autotune og bruken av det, og Vinter deler sin begeistring for verktøyet og kunne godt tenkt seg å bruke det enda mer enn han allerede gjør

 

Jeg ønsker at man skal kunne bruke det enda mer, jeg har min på sånn full effekt. Jeg kan jo ikke synge egentlig, eller nei, jeg kan jo synge litt, men jeg er ikke så god til å synge da”. Videre beskriver han sounden sin på følgende måte:

 

Melankolsk. Eller ikke på alle låter, men det er liksom en slags grunnvibe jeg prøver å jobbe ut ifra.

 

Til slutt får Vinter bryne seg på en runde med “Fuck, Marry, Kill” hvor han må velge hvem han ønsker å drepe, pule og gifte seg med av nøye utvalgte trioer som Migos, gutta fra Nora Collective og skandinaviske dronninger.


I tillegg til intervjuene spiller vi også det nyeste albumet til Ivan Ave, som vekker stor begeistring. I tillegg får du ny musikk av blant andre Yung Lean, Madcon, Rich Chigga og G-Eazy. Vi feirer og “Hey Mama-day", hva er det, spør du? Finn ut ved å høre på fredagens sending.

Radio Revolt Direkte

Direkte

Radio Revolt Direkte