Hvilken type mann er DU?

FOTO: Trym Gulla Dyrnes

Gjesten i Rødmalings homo-spesial er vår homofile venn John Marcus. Han loser oss igjennom en haug med manne-kategorier, for bedre å kunne finne ut hvilken mann som passer best for deg. 

 

- Victor mener jo at mannge ofte setter homofile menn i forskjellige kategorier. At man kan kategorisere menn ut fra utseende. At du har for eksempel "The bear" som er en stor, buff type. Hvilke flere har man?

 

- Okay, du har blant annet "twinks".


- Hva er det?

 

- "Twinks" er tynne hårløse gutter med et barnslig utseende. Også har du "otere", det er halvstore, halvhårete gutter. Du Håvard er nok mer en oter, mens du Victor er nok en "cub", en bjørnunge.


 - Er "cub" bra?

 

- Ja jeg syntes både "otere" og "cubs" er bedre enn "twinks", de ser jo ut som bittesmå barn.  Også har du "jocks", det er sportsguttene. Hmm, er det noen fler…Okay gi meg tre sekunder så går jeg inn på grindr, der står alle sammen.


Åja de har delt dem opp sånn på grindr appen?


Ja på grinder kan du kategorisere deg selv.


 - Virker som om det går for meste på størrelse og hårvekst i disse kategoriene?


- Størrelse, Hårvekst og litt hvor feminin du er. Jeg selv er nok mer en litt hårløs oter. Skal vi se her, du har "clean cut", det er omskårede, det er visst en greie. Også har du "daddy", det er de eldre. Du har "geeks", nerdetypene. "Leather", for eksempel leather daddy, fedre i skinnvest og litt sånn VOFF! Også har du "rugged", da er du hårete. Till slutt har du "trans", som ofte er ladyboys fra Thailand.

 

 

 

Hør hele intervjuet og resten av Rødmalings homo-spesial HER!

Radio Revolt Direkte

Direkte

Radio Revolt Direkte