Intervju og livespytting med Gerald Ofori


Foto: Attack Music.


Radio Revolts eget hiphop-magasin, FEBER, har hatt besøk av Gerald Ofori i studio i forbindelse med rapperens EP-slipp. Ofori er bare seksten år og har allerede en spillejobb på Vill Vill Vest og en anbefaling av Vice bak ryggen. Om et par uker har trønderne muligheten til å se han opptre live på Trondheim Calling.


Ofori fikk som oppgave av FEBER-redaksjonen å ta med seg tre låter som har inspirert han. Han stilte med låter av Cezinando, Yung Lean og A$AP Rocky sin Lord Pretty Flacko Jodye 2. Sistnevnte fra albumet AT.LONG.LAST.A$AP er en av hans favorittlåter gjennom tidene.


- Han bare rapper så utrolig bra over den simple beaten, som bare går og går.


Mens Rocky inspirerer trønderen til å levere flammer, var Cezinando med på å bre ut Oforis forståelse for hiphop-sjangeren.


- Det var først når jeg hørte Cezinando at jeg forstod at det ikke lenger var slik at man i hiphop måtte ha så strenge regler. Alt trenger ikke å være trap, men man kan lage mer eksperimentelle greier. Det var etter jeg hadde hørt Cezinando at jeg begynte å skrive mer følsomt i mine egne låter. Jeg er nå mer komfortabel å snakke om det jeg føler og tror folk kan kjenne seg igjen i det jeg opplever.


Vi anbefaler alle å sjekke Gerald Ofori ut på Trondheim Calling, og før den tid kan du høre fyren rappe live hos FEBER i studio ved å trykke på lenken under bildet.


Foto: Attack Music


Radio Revolt Direkte

Direkte

Radio Revolt Direkte