KONKURRANSE: Ta med deg en venn på intimkonsert med Casa Murilo

Foto: foto.samfundet.no

Gi deg selv og en venn en deilig inngang til eksamenstida. Casa Murilo er endelig tilbake i Trondheim, og du kan vinne gratisbilletter til deg og en god venn. 

Med ny musikk like rundt hjørnet kommer duoen til Astrum UNPLUGGED for å levere akustisk konsert i en intim setting på  Astrum Grill & Raw Bar, Clarion Hotel & Congress på Brattøra 28.april kl.21.00.

Send en melding til Nesten Helg på Facebook med din favorittlåt av Casa Murilo og den vennen som du har lyst til å invitere med deg på konserten. 

For å vinne må du også like Nesten Helg på Facebook.

Deres første utgivelse brakte med seg enorm suksess og Casa Murilo dukket flere ganger opp på spillelistene til NRK P3 og på alt fra de store festivalscenene til provisoriske scener i stuene til fansen. 
I 2016 kom singelen ”High Flyer” som hadde sin urpremiere 35 000 fot over bakken, ombord på en av SAS sine Norske rutefly. Om ikke 35 000 fot, så er det likevel høyt oppe på Trondheims tak, at Casa Murilo endelig er tilbake på en konsertscene i Trondheim. Denne gang får du oppleve Dan og Chris akustisk uten band, men i en intim og eksklusiv setting. Gå ikke glipp av en eksklusiv opptreden av Norges mest sjarmerende briter!

Vinnere trekkes mandag 24. april.

Radio Revolt Direkte

Direkte

Radio Revolt Direkte