Konsertanbefalinger - Mars

Selv om vi selv befinner oss mye i studio er Radio Revolt også glad i live musikk. Vi vet at det ikke alltid er like lett å holde oversikt over hva som skjer av konserter i Trondheim - derfor er vi her for å hjelpe deg! Musikkredaksjonen har sett seg ut noen favoritter som kommer til byen i mars, og lagt ved noen låter man kan høre seg opp på. Les saken, kjøp billetter og få med deg gjengen på konsert!

 

Fay Wildhagen // Storsalen // 14. mars

Fay Wildhagen - Foto: Sander Engen
Fay Wildhagen - Foto: Sander Engen

Bærums-jenta er klar for å ta Samfundet med storm. Selv om både Snow og Borders er kritikerroste album og Wildhagen har et par Spellemanns-nominasjoner i jakkelomma, har hun kanskje gått litt under radaren hos mange. Likevel er nok flere av slagerne hennes gjenkjennbare når man hører dem. Etter å endelig ha opplevd Wildhagen på Pstereo i fjor var jeg frelst. Hennes jordnære, kraftige og morsomme tilstedeværelse på scenen er umulig å ikke bli sjarmert av. Dette er en konsert som lover latter, unike øyeblikk og ikke minst masse god musikk. Det blir rett og slett en magisk opplevelse. 
    - Tina Løvås

 Lytt deg opp:
    - «When I Let Go»
    - «Fire On The Mountain»
    - «inevertoldyou»

 

¡BangBang Watergun! // Knaus 23:59 // 20. Mars

ads
¡BangBang Watergun! - Foto: Rakel Emhjellen Paulsen

Hva er egentlig “Fretex-disco”? Det er ikke sikkert så mange kjenner til fenomenet, men ¡BangBang Watergun! er her for å forklare. De slapp den lekne singelen «Disperse» 21. februar, og den er full av solide rytmer og gode harmonier pakket inn i  et eksperimentelt og energisk preg. Konserten er inkludert i inngangen til Hollywood-temafesten på Samfundet samme kveld, så hvorfor ikke ta en avstikker fra den røde løperen og riste løs til den joggedresskledde gjengen?
    - Jens Waage

Lytt deg opp:
    
- «Disperse»

 

Inge Bremnes // TYVEN // 26. mars

Inge Bremnes - Foto: Eurora Kollektiv
Inge Bremnes - Foto: Eurora Kollektiv

Etter et utsolgt Tyven i fjor er Inge Bremnes igjen klar for å fylle Trondheim med nordnorsk pop. Bak seg har han to album, Har det no å si og Mellomspill, som blant annet inkluderer populære «Himmelblå». Med både gamle og nye slagere er det kanskje en perfekt pustepause før eksamenssesongen og skippertak nærmer seg med stormskritt.  La Bremnes trollbinde deg med sterke låttekster og eteriske melodier, krydret med et par sing-along øyeblikk. 
    - Tina Løvås

Lytt deg opp:
    
- «Ikaros»
    - «Torshov»
    - «Meire vi»                                                                                                                                           

 

Kvelertak // Storsalen // 28. mars

Kvelertak - Foto: Torstein Olav Eriksen 
Kvelertak - Foto: Torstein Olav Eriksen 

Samfundets helt store headliner for våren 2020 har dessverre vært utsolgt siden nyåret og med god grunn. Med to nye bandmedlemmer og et nytt album ute er Kvelertak tilbake som Norges største band som spiller hard musikk. Deres siste skive Splid markerer et nytt kapittel i dette legendariske bandets historie og ikke uventet vil folk få med seg dette. Gjengen har turnert med noen av de største metallbandene i verden og forventningene er høye. Kvelertak er musikk for folk som setter pris på gode riff, brutale brakes og høy energi. Hvis du på en eller annen måte klarer å skaffe deg billett er du heldig!
    - Åsmund Høeg

Lytt deg opp:                                                                                
    
- «Blodtørst»
    - «Necrosoft»
    - «Åpenbaring»

 

Mall Girl // Lokal Scene // 28. Mars

Mall Girl - Foto: Anna Rogneby
Mall Girl - Foto: Anna Rogneby

Mall Girl fra Oslo har bare to singler ute på Spotify, men hypen er fortsatt ekte.  Etter at «Slay Queen» kom i slutten av 2018 suste kvartetten inn i søkelyset til indie-norge,  og i 2019 fulgte både Månedens Urørt på P3 og spilling på blant annet Feminalen, by:Larm og Trondheim Calling. Selv om utgivelsene er få, er kvaliteten høy. Vi snakker funky og jazzy indie-pop med en solid dansefaktor, fra et ungt og lovende norsk band. Finn frem danseskoene og ta turen til Lokal Bar for det som garantert blir en energisk aften!                               
    - Jens Waage                                                                                         

Lytt deg opp:
    
- «Slay Queen»
    - «Don't Get It»

 

Sjekk ut låtene på Spotify:
 

 

Radio Revolt Direkte

Direkte

Radio Revolt Direkte