Kulturelle reiser i ISFiTs univers du kan gjøre fra din egen sofa

tati
isfit

ISFiT er Trondheims internasjonale studentfestival. I år foregår festivalen digitalt, og dette er en god grunn til å samle kohorten for en pils og bra kulturopplevelser. Her kommer arrangementene vi gleder oss ekstra mye til. 

Søndag 14. februar, på selveste alle hjerters dag, kan du få med deg Det Andre Teateret sitt improshow Ditt spektakulære show. Her får publikum mulighet til å komme med forslag til hva som blir med i forestillingen, så ingen vet hvor det ender. Samme kveld er også kortfilmeventet Alienation through the lens of young Norwegian directors. Ingenting er bedre enn korte filmer for generasjonen med attentionspan som en hårnål. Kortfilm er også bra for de som er gira på å namedroppe kultfilm uten å bli konfrontert med sin uvitenhet. 

For oss i Radio Revolt er det alltid stas når noen av våre egne gjør det stort. En vi anbefaler å holde et ekstra godt øye til under ISFiT er deadpan-humoristen kjent fra Humornieu og podkasten Må på behandling, Vegar Tryggeseid. Ringer det ingen bjeller så har du garantert hørt han på Radio Revolts Kara fra Sahara eller Gutta fra Calcutta. Vegar byr på en humoristisk høytlesning fra sin bok Historien om Norge: År 10000 f.Kr til 2019 – De vanskelige årene. Og er det noen som kan få oss til å le under et digitalt liveshow støtter vi oss gjerne på han som utallige ganger før har gått oss på lattermusklene løs gjennom computeren. Dette får du med deg onsdag 17. februar kl 20. 

Av musikalske arrangementer gleder vi oss til Miss Tati 15. februar. Hennes nye prosjekt er et storband på elleve som tar oss med på en etterlengtet utenlandsreise til Angola. Ta på deg partybrillene og dans deg inn lockdown. Shikoswe er en Bergensbasert artist som ga ut sin første singel i 2016. Hun er eksperimentell i uttrykket og virkelig noe å få med seg. Forhåpentligvis slipper hun album i 2021, og hun synger deg inn i helgen fredag 19. februar. Og det hele er helt gratis! Kan du fatte og begripe?

 

Du kan sjekke ut resten av det kulturelle programmet til ISFiT her : https://www.isfit.org/page/cultural-program

 

Hør mer om Trondheims kulturliv på siste episode av Nesten Helg.

Radio Revolt Direkte

Direkte

Radio Revolt Direkte