Lytt på Nytt sin karantene-guide

koronavirus
FOTO: Public Health Image Library (PHIL)

Sitter du i koronakarantene, eller bare generelt unngår mennesker for å unngå smitte? Vi har i denne guiden samlet hva du bør finne på for å aktivisere deg selv, og gjøre det beste ut av situasjonen! Karantenene er forskjellige rundt i Norge, og vi har guiden for de forskjellige karantenene.

Du som er alene:

  • Inviter alle vennene dine til skype-vors, da kan man feste og spre glede i stedet for smitte!
  • Lær deg språk på Duolingo. Tiden i karantene kan brukes til noe nyttig selv om man ikke orker å lese til eksamen.
  • Vipps to av vennene dine 150 kr hver, og la dem kjøpe den sykeste gaven til deg på internett, og få den sendt hjem til deg. Når du har mottatt gaven må du kåre en vinner.

Du som bor i kollektiv:

  • Ha en kveld der du står aktmodell for kollektivet. Det å gå ut av komfortsonen vil knytte kollektivet tettere sammen.
  • Lag en kollektiv-podcast. Finn ut hva dere alle interesserer dere for, og lag podcast om det eller om hvordan dere takler å bo med hverandre i isolasjon. 
  • Synes dere i kollektivet at Idol og Norske Talenter har blitt kjedeligere gjennom årene, og dere kunne laget et mye bedre program? Da kan dere lage deres egne innslag hvor dere enten kan imponere eller forskrekke deres romkamerater.

Du som er med familien:

  • Ha fire stjerners middag. Alle i familien bytter på å lage treretters av det man finner i kjøleskapet, skaper underholdning, og lar familien gi terningkast hver kveld.
  • Er du spillinteressert, men hver gang du prøver å snakke om spill går bare foreldrene dine ut av rommet? Her er sjansen for å spre spillgleden. Kjør et gaming-kurs med foreldrene dine på den spillkonsollen dere har i hjemmet! Så kan det hende at foreldrene dine vil ha mer sympati for at de hører høylytt banning hver kveld fra rommet ditt.
  • Lær dere Tik Tok-danser og legg dem gjerne ut på plattformen til glede for andre. Alle elsker foreldre på Tik Tok.

Bonustips: Lytt på Nytt har mange spennende og interessante episoder ute på radiorevolt.no som dere kan lytte til mens dere venter på at produksjonen er oppe igjen! Lytt i vei!

Igjen oppfordrer vi til å vaske hendene og ta vare på hverandre! Vi høres snart <3

Radio Revolt Direkte

Direkte

Radio Revolt Direkte