Musikkelskerne mikser

Foto: Justin Brockie (Flickr) CC BY 2.0

 

To gutter som elsker musikk 

Musikkelskerne er Oslos eneste DJ-duo som kan garantere at de elsker musikk. På onsdagens sending av Sagtann spilte de en deilig halvtime med vanvittig variert elektronika i sitt herlige mixtape format. Entusiasmen skinner gjennom når de disker opp sine ferske favoritt-låter. Vorspiel-materiale, eller? I tillegg fikk Sagtann-trioen utløp for litt Cashmere Cat-nerding på sendinga. 

 

«Bryr oss ikke om trender», forteller de. Trendene kommer og går, men god musikk består. På Facebook-siden deres ser vi likevel svært trendy og morsom promotering av konseptet deres – varierte, stemningsfylte og utfordrende mixtaper og spillejobber omkring i Oslo. Kanskje Trondheim burde burde invitere de på besøk? 

 

Sommerferie-følelsen klarer de gjenskape selv om vi er i slutten av Oktober. Miksene passer både til klubbing og chilling, «for de som har skjønt hva det gode livet er», sier de. På spørsmålet om hvilken norsk kjendis sitt bryllup de vil spille i, svarer de legenden Trygve Slagsvold Vedum. «Det hadde blitt god stemning som alltid, men hadde vel fort blitt i en låve i Ilseng og ikke i en klubb i Oslo. Bra med litt miljøskifte da.»

 

Følg med! Kanskje er neste mixtape rett rundt hjørnet? I mellomtiden får du høre på Musikkelskernes Soundcloud-side, Sagtann eller ukas mixtape!

Radio Revolt Direkte

Direkte

Radio Revolt Direkte