Musikkredaksjonens anbefalinger for helga

Dagene blir bare lysere og lysere, og vi i Radio Revolt regner med at dette er noe som får fart på dansefoten. Heldigvis bugner det av fete ting som du kan finne på i helga, og her er noen av dem.


Foto: foto.samfundet.no

 

Musikkquiz på Edgar (Studentersamfundet)
Musikknerd? Musikknoob? Keen på å vinne gratis konsertbilletter? Sleng deg med på Musikkquiz på Edgar, som også kan fungere fint som et vors.

Karpe (Studentersamfundet)
Norges kjæreste hip hop-superstjerner besøker nok en gang verdens beste studentby, både fredag og lørdag. Festlighetene foregår i Storsalen, og det er spådd til å bli årets feteste konsertopplevelse.

Black Moon Circle (Moskus)
Psykedelisk spacerock på Moskus en fredagskveld kan ikke slå feil. Hyggelig atmosfære, og enda hyggeligere musikk. Om du ikke er fan av å svette rundt i de større danselokalene i byen, er dette eventet for deg.

Trøbbel på Taket (Tyven)
På tross av at stipendet tikket inn på kontoene våre i går, er det ikke alle som gidder å brenne penga i løpet av den første helga. På fredag blir det klubbmusikk på Tyven, med gratis(!) inngang.

MultiTati (Tyven)
Miss Tati leverer deilig og rytmiske beats kvelden lang på Tyven. Du kjenner henne best som artisten Miss Tati, men denne dama kan å sette fyr på både dansegulv og konsertscene. På lørdag får du førstnevnte.

Gard Nilssen Acoustic Unity (Lokal Bar)
Nok et alternativ for deg som ikke er den største tilhengeren av svette dansegulv. Lokal presenterer deilig jazz, som attpåtil har vært Spellemannsnominert. Det går ned på fredag.

 

Radio Revolt Direkte

Direkte

Radio Revolt Direkte