Nå kan du sende brev til ditt fremtidige døde "jeg"!

Foto: Tusen Struts (Olav Strutsklo)

 

Dette er et brev fra meg som er levende, til deg (eller meg da, hahah) som er død.

 

Hei :) Hvordan går det? Det kan du jo ikke svare på, for jeg er jo ennå her, så det vil jo si at jeg ikke kan være der enda. Litt rart. Her er det bare velstand. Litt kaldt, og vi spiser en del suppe, men ellers bra. Men dette vet du jo. Selvsagt. Du har jo vært meg, eller du er meg. Haha, morsomt med det, når du tenker på det? Ikke? Jaja, jeg skal uansett ha for forsøket. Vil du høre en vits? Hva er forskjellen på en veldig grisk person, som bare er ute etter makt og penger, og en politiker. Ingenting ja. Jeg hørte denne vitsen på humorprogrammet Satirikon. Nei, nå tuller jeg, du vet jo like godt som meg at jeg er programleder i humorporgrammet Satirikon.

 

 

Har du møtt Hitler enda da? Koselig type, neppe, hah. Har du fortalt Gina Krogh at vi i Norge har hatt hele to kvinnelige statsministre. Det hadde hun nok likt, hun som var feminist og greier. Ja men det vet jo du, du som er meg. Jeg tenker på døden, så lurer jeg på, hvordan er det? Gjør det vondt? Sånn som samleie, eller mer sånn som en ferietur til Gran Canaria? Jaja; du, eller jeg, kan jo ikke svare på det. Snakkes da homieboy, snakkes i dødens rike.

 

TOO LONG TO READ? Fortvil ei, du kan HØRE hele greia her, i programmet om død (19.11.2016), eventuelt kan du laste ned podkasten vår på itunes, player fm, eller her.

Radio Revolt Direkte

Direkte

Radio Revolt Direkte