Natalie Sandtorv med band spiller live i PåTirsdag

2019, fytti grisen! PåTirsdag er tilbake på din lokale DABradio på Radio Revolt på DAB live på lufta kl 16 live her på Radio Revolt, velkommen hver torsdag skal du være! Vi er gira og har en megamega ultrashow sending! Året er tilbake og rett i januarn, si, så!

I dagens sending av PåTirsdag fikk vi besøk av Natalie Sandtorv, Jonas Hamre og Martin Vinje. De spilte to låter live i studio, som en saftig forsmak på hva som kommer på konserten på Dokkhuset i morgen (fredag 18. januar). Under sendingen fikk vi høre låtene "Fears" og "Fire," noe som gav studio en lun og sakral vibe. I diskusjonen om hvordan det er å være et skiftende band, kan PåTirsdag-redaksjonen og deres dyktige research-team meddele at det er ordene "sosial slitasje" det letes etter..   

I tillegg hadde vi også en før-premiere på Susanna Wallumrød sin nyeste singel som slippes i morgen (fredag 18. januar). Her får vi kirkeklokker avspilt fra kassett, knirkete akkordeon og stemmer med diverse effekter. Susanna er tydelig i sine referanser og på denne låten lar hun seg bli inspirert av den nederlandske billedkunstneren Hieronymus Bosch fra seint 1400tallet. Resultatetet er svimlende fornøyelig og drar deg inn i en suggererende symbiose med følelsen av å være en del av et rituale.  

Hele sendingen kan du høre her.

 

Radio Revolt Direkte

Direkte

Radio Revolt Direkte