Nesten helgs nyttårstips

ChungKing Express
Foto: Cinemateket

Tekst: John Hagen & co

Restriksjoner og en utsultet sosial livsstil kan fort føre til mye tid hjemme og dårlig TV. Heldigvis har ikke kulturlivet lagt på røret helt ennå. Flere instusisjoner her i Trondheim åpner opp for å berike ditt kulturliv (under trygge omstendigheter, såklart). Trøndelag teater byr på et nytt repertoar der vi både får se nye storsatsinger og gamle klassikere! I januar/februar kan du få med deg en splitter ny oppsettning Romeo & Juliet og Frk. Frankenstein, samt en fortsettelse fra en NH-favoritt, Leksikon om lys og mørke.

Cinemateket har åpne dører i trygge rammer på flere av filmhistoriens klassikere, bl.a. Elefantmannen og Chungking Express som spilles i Januar, samt Mother og Romeo og Juliet som spilles i februar.

Samfundet er endelig åpnet igjen for konserter og samfunnsmøter. Storfint besøk som Pom poko og Kvelertak skal spille i Storsalen. Samfundet har også kommet med en nytt arrangement kalt "vennespleising", som hjelper godt etablerte studenter og deg som sliter med å finne seg til rette i et ellers segregert samfunn her i Trondheim. 

Om musikk og venner ikke metter tørsten kan du dra på Onsdagsdebatt om moderne kunst, eller et tre timers samfunnsmøte om pornografi - selv om samtlige i NH ikke bruker lenger enn tre minutter på den slags. 

Vel møtt!

Radio Revolt Direkte

Direkte

Radio Revolt Direkte