Nesten Helgs tips til første date

FOTO: John Hagen

Nytt semester betyr nye dates. Og det er ikke alltid like lett. Å finne ut hva man skal gjøre på første date kan være svært vanskelig, her gjelder det å la kreativiteten slippe til. Dersom du fremdeles er singel, fortvil ikke! Nesten Helg kommer til unnsetning med tips til første date som vil garantere deg 2,5 barn, hund og Volvo. 


 

1. Ikke vær deg selv!

Første date er tiden for gode førsteinntrykk, det vil si at man IKKE trenger å blottlegge sine kjipe sider. Vi foreslår å skru på sjarmen du ikke har, og gå med klær du ikke eier (men for all del gå med klær!). Inspirasjon til mulige stevnemøte-alter-ego: Linn Skåber, Petter Stordalen.

 

2. Spill på kroppslukt!

Med mindre du er en som aldri dusjer, er dette tipset spesielt rettet mot deg. I boken "Game of desire" (nydelig lektyre for de som er keen på elskov) anbefales det å pimpe opp parfymen med kjønnslige kroppsvæsker. Eksempelvis kan de med vagina ta litt utflod og plassere det delikat bak øret.

 

3. Vær Poirot!

Alle liker å snakke om seg selv, dette gjelder også mørkere sider ved personligheten. Fantaser fram en imaginær bart, børst den og grav i personliger detalje og traumer de ikke har avdekket for noen ande (ei heller seg selv). Dra dog ikke poirot-en for langt - IKKE anklag dem for mord, selv ikke om det har skjedd, ingen liker moralsk fordømmelse på første date.

 

4. Gjør det du ikke kan!

En første date er en ypperlig mulighet for å utvide horisonten din. Inviter eksempelvis på sushi, selv om du ikke kan skille maki fra sake. Her kan vi love god stemning, og alle liker en underdog som forblir en underdog.

 

 

Om du kjenner deg skikkelig vågal kan du gjøre som Astrid og ta første date på lufta. Har du lyst til å høre hvordan det gikk? Hør på sendingen under! 

Radio Revolt Direkte

Direkte

Radio Revolt Direkte