Ny musikk på spillelista - Uke 11

Unge ferrari. Foto: foto.samfundet.no

Det er nesten litt vår i Trondheimslufta, og vi fyller den med hiphop, indie og pop denne uka. Listverket guider deg gjennom denne ukas spilleliste her på Radio Revolt tirsdager kl 16-17.

 

The Tallest Man on Earth - «An Ocean»

Etter en lengre pause er endelig mesteren av melankolsk folk tilbake. TTMoE er kjent og elsket for sitt nedstrippede lydbilde med fint lite annet enn gitar og vokal. Denne gangen har han valgt å benytte seg mer av blåsere og ambience for å gi «An Ocean» mer dybde. Vi ønsker Tallest Man on Earth tilbake med åpne armer!

-Rasmus Kvaal Wardemann

 

Vandbakk - «Solid Ground»

Den Oslo-baserte artisten Vandbakk beveger seg i terrenget mellom indie, garasje og psykedelisk rock og «Solid Ground» er debut-singelen som på en overbevisende måte klarer å kombinere disse sjangrene. Catchy verselinjer og morsomme gitareffekter i en avslappende alt-rock atmosfære. En lovende start!

- Erlend Gylver

 

Lord Siva ft. Unge Ferrari - «Elegant»

Etter en del teasing på sosiale medier, har Lord Siva og Unge Ferrari endelig sluppet låten «Elegant». Lord Siva beveger seg inn i et litt hardere og mer trappete lydbilde enn tidligere, mens Unge Ferrari legger ned vers i kjent stil. Dette er et drømmesamarbeid mellom to urbane artister, og forhåpentligvis åpner det dørene for mer samarbeid på tvers av landegrensene.

- Ida Gule Paulsen

 

 

 

 

Okay Kaya - «Dance like U»

På “Dance like U” vier norske Kaya Wilkins tre minutter til å undre over en romantisk interesse. Låta er sensuell og relaterbar, samtidig som den pirrer vår nysgjerrighet for Kayas kommende debutalbum.

-Rasmus Kvaal Wardemann

 

Teddy and the love gang - «Mommy sinking»

Det Oslobaserte weird-pop-bandet Teddy and the Love Gang har sluppet nok et album! Nå som sist, og gangen før det igjen, etc. er konseptet barnlige melodier og voksne tema. «Mommy sinking» er ei stødig pop-rock-låt som gir en forløsende avslutning på albumet Kid Forest - Twisted Homes.

-Rasmus Kvaal Wardemann

 

Naked giants - «SLUFF»

Høyt energinivå, gitar med vreng og roping. Hva er det å ikke like? Naked Giants spiller opp til grunge-aften, og du er invitert! Fullt album kommer 30. mars.

-Rasmus Kvaal Wardemann

 

 

 

Radio Revolt Direkte

Direkte

Radio Revolt Direkte