Ny musikk på spillelista - Uke 37

Pom Poko. Foto: foto.samfundet.no

 

Ny uke betyr heldigvis ny musikk på spillelistene! Etterlengta musikk fra trioen på bildet, knusdeilig Pom Poko, og masse andre nyheter. Listverket tar deg gjennom lista på lufta, og all musikken blir som vanlig å finne i vår Spotify-liste.

 

Pom Poko - «Follow The Lights»

Man kan kanskje ikke kalle Pom Poko for et Trondheimsband lengre, men det betyr ikke at musikken er blitt noe dårligere. Det har gått litt tid siden Pom Pokos siste singel, så «Follow The Lights» er ei etterlengta perle. Liker du bra musikk bør du lyssna på.

--Karoline Jensen

 

Razika - «En sjanse til»

Jentene fra Bergen er ute med ny singel! En deilig synthpop-hit det er umulig å ikke bli glad av. Låta markerer opptakten til deres nye album Sånn kjennes verden ut som slippes 30. november, og med Jansen Records som nytt plateselskap og produsent Matias Tellez i ryggen må det bli bra! Har du lyst til å høre det nye albumet live, og kanskje noen av de gode gamle låtene også? Du kan allerede nå holde av 8. februar, da spiller nemlig Razika i Storsalen på Samfundet, og vi spår gode muligheter for å riste litt på kroppen og danse av seg den verste vinterdepresjonen.

--Emil W. Hildebrand

 

Temporary - «When I Leave»

I kjent stil senker Temporary hvilepulsen din og gir deg et smil om munnen, denne gang med låta  «When I Leave». Vi snakker nydelig folkpop, som fungerer perfekt som soundtrack nå på høsten. Ryktene sier at låta er en del av en større utgivelse som kommer neste år, da er det bare å glede seg!

-- Katrine Andresen

 

 

 

 

Hollywood - «Monster»

Det er ikke ukjent at Billie Van, Mikhael Paskalev og Jonas Alaska utøver samspill i lag. Nå har de startet opp et helt nytt prosjekt: Hollywood. Deres første singel «Monster» kan ikke beskrives som noe annet enn en god blanding av de tre musikantenes egne prosjekter: Paskalevs spretne lydbilde, Alaskas inderlige vokallinjer og Vans drømmeaktige uttrykk som kommer særlig i front under bridgen. Det blir spennende å se om Hollywood drar de kommende låtene i et mer alternativt spekter, men en kan jo ikke klage når det låter så bra som det gjør!

--Tiril Hognestad

 

Put Your Hands Up For Neo-Tokyo - «Get By»

Husker du da PYHUFNT var i Urørtfinalen 2010 sammen med blant annet Kvelertak og Team Me? Mest sannsynlig gjør du ikke det, men da er dette en ypperlig mulighet til å bli kjent med musikken. «Get By» er drømmepop som passer til undergrunnsklubb, og er første singel ute fra det kommende albumet Karoshi. Mannen bak prosjektet, Njål Paulsberg, er et kjent navn fra Bergensscenen, og det kan jo sies å være et kvalitetsstempel når musikken slippes på Matias Tellez’ Blanca Records.

-- Katrine Andresen

 

Nao - «Make It Out Alive (feat SiR)»

Neo Jessica, eller bedre kjent som Nao, er nok en gang ute med ny musikk. «Make It Out Alive» er ei fet soul-elektronika mix, eller “wonky funk” som artisten selv kaller musikken sin. Nao er ute med sitt etterlengtede sophomore album kalt Saturn 26 oktober, så det er bare å glede seg.

-- Karoline Jensen

 

Amber Mark - «Put You On (feat DRAM)»

Nittitalls RnB slår sjeldent feil, hvert fall ifølge meg. «Put You On» er ei sexy og leken låt som funker overalt, og DRAMs feature er et gledelig besøk. Er du på leting etter høstens soundtrack, er ikke dette et dumt valg.  

-- Karoline Jensen

 

 

 

Sports - «Never fall in love»

Sports, som ikke akkurat er lagd for google-søk, har sluppet et nytt album, Everyone’s invited. «Never fall in love» er en av flere hits fra albumet. Til tross for en kaotisk blanding av chillwave, disco og synthpop, er det enkelt og greit en bra poplåt.

-- Hannibal Sökjer-Petersen

 

Clairo - «Heaven»

Mer bedroom-indiepop en dette blir det ikke. Youtube-sensasjonen Clairo har kommet seg ut av videoverden og inn i streamingverden. Likevel har hun holdt sjarmen og ikke minst produksjonstrykket oppe. Heaven er ei mild og god låt om å ha det fint, pakka inn i en såkalt lo-fi sound.

-- Rasmus Kvaal Wardemann

 

Doja Cat - «MOOO!»

Liker du humor og musikk i salig blanding? Jævlig bra for deg da… Doja Cat har nemlig sluppet ei aldri så lita godlåt om å være ei ku. Sært men bra. Sjekk ut helt gæren video også.

-- Rasmus Kvaal Wardemann

 

Radio Revolt Direkte

Direkte

Radio Revolt Direkte