Ny Musikk På Spelelistene – Veke 8

døssi
DØSSI. Foto: Monika Engeseth

Februar er snart ferdig, og restriksjonsmessig har ikkje Trondheims-livet vore betre på lenge. Kos deg, mens du kan. Og du, fyr opp A- og B-lista medan du kosar deg da!

Døssi – «you, my everything»
Bergensbaserte Ingrid Døssland har under navnet Døssi sluppet en ny singel før den kommende debut-EP-en, som er ventet i løpet av våren. Døssi kan ikke bare by på sin klassiske skandinaviske singer-songwriter-stil, men også en fløyelsmyk og drømmende vokal uten like. Låta «you, my everything» er en rolig pop-perle som sikrer hverdagsro denne uka.
- Lisa Bye

 

Paper Dog – «Where do we go» 

Kvintetten fra Oslo debuterte i fjor med EP-en Come Home, og sparker igang 2021 med nytt låtslipp. «Where do we go» er en fengende pop-låt krydret med rnb-vibber og myk synth som flyter ut og fyller et hvert rommet den spilles i, med en perfekt blanding av sart vokal og et kraftig lydbilde. Paper Dog beviser igjen at de er verdt å holde ørene opp for innenfor den norske popscenen. 

– Tina Løvås


 

KALENA – «Why Are We Still» 

Norske Kalena trøkker til med sin første singel, og grooven sitter som et skudd. Låta starter rolig, og setter en behagelig stemning fra første sekund. Men når trommene kommer inn får du virkelig lyst til å hoppe opp fra sofaen og ut på dansegulvet. Det er ikke en partylåt, men de chille og funky rytmene gir låta den ekstra energien man så sårt trenger på lange dager. Leter du etter drømmende og kul indie-pop så er Kalena en artist som bør gå inn i spillelista. 

– Sondre Sørensen Brønstad

 

Hedda Mae – «Take it or leave itl» 

Norske Hedda Mae er i medvind og har sluppet flere singler den siste tiden. På “Take it or leave it” har vi en fantastisk tung bass og trampende danseelementer. Dette er en melodisk banger med rågode vibber som markerer Hedda som en flink artist. 

– Andreas Jensen

 

Martin Hazy – «Gir faen» 

Dårlige Vane sitt beste medlem held solokarriera gåande med denne bangeren. Hazy syner at han verkeleg gir faen i det han nyttar seg av ein heilt kongeleg autotune sammen med den  deilige mørke stemma si. I same sleng slapp NMG-rapparen «Egoboost- Bonus», eit tilskot du bør fyre opp på din nærmaste Spotify-liste.

– Magnus Vattekar Sandvoll

 

Rambow – «Take 4» (feat. ORIO) 

Den unge Oslorapparen har no sluppe fjerde “take”. Låta er som resten av musikken produsert av ORIO, som har blitt brukt av nesten alle i den nye bølgja i Oslo som driv med hard hiphop i stil med det svenskane har gjort i nokre år. Beaten minner veldig om ein «Still Dre» med dominerande pianospel, men det er så klart også meir moderne traptrommer som gjer låta ganske hard.

– Magnus Vattekar Sandvoll

 

Ol’ Burger Beats & Vuyo – «Vent» (feat. DJ Chali)

Sjølvaste Ole Birgers Beats og Vuyo er ute med enda eit album! Skiva har nok fete låtar til å sette lo-fi streamen på YouTube permanent ute av drift, og då du høyrer «Vent» kjem du til å skjøne kvifor dette er det sunne valet. Låta var FEBER si utvalgte frå skiva, og saman med DJ Chali kan du fylle scratchekvota di for resten av 2021.

– Magnus Vattekar Sandvoll

 

Sjekk ut A- og B-lista på Spotify!


 

Radio Revolt Direkte

Direkte

Radio Revolt Direkte