Ny musikk på spillelistene - Uke 7

Chain Wallet - Foto: foto.samfundet.no

 

Vinteren er snart over, og våren begynner å vise farger, både ute og i musikken. Musikkredaksjonen har tatt dypdykket og funnet fram 9 nye låter fra fjern og nær til spillelistene våre. Tune inn til programmene våre på Radio Revolt og hør på det beste av det nye mens du nyter den milde temperaturen og klar himmel.

 

Chain Wallet - «Closer»

Et av høydepunktene fra Chain Wallets nye album viser seg i form av melankolsk psykedelisk pop med tydelige inspirasjoner fra eldre dreampop og shoegaze. Med vokal fra FOAMMMs Ciara Cavallari byr Chain Wallet på en vakker liten godsak.

- Gunnar Sökjer-Petersen

 

Divest - «Wingside»

Catchy indie fra Oslo som får meg til å føle at sommeren kommer tidlig i år! Akkurat den kontrasten en trenger nå i den siste vintermåneden. Progresjonen på låta er kul, og stilen er avslappet. Umulig å ikke like.

- Maren Høgevold Busterud

 

Stenersen - «engleøyne»

Vinteren er på vei ut, takk og lov, men Stenersen holder fast på den mørke stemningen som følger med. Dette er dog ikke bare dumt, for låtene til denne oslogutten er balsam for sjela. Det blir nok ingen smil av «engleøyne», men du kan forvente å få noen følelser rett inn i hjertet ditt fra Stenersens urbane lo-fi-sound.

- Rasmus Kvaal Wardemann

 

Das Body - «Taller Than the Average Man»

Oslogruppa som nylig gjestet Trondheim er ute med ny snacks i form av singelen «Taller Than the Average Man». Låta gir en forsmak på våren med sin lekne variasjon på vokalen. Det er ikke den like sukkersøte sounden som vi ofte assosierer med Das Body, men låta treffer likevel med sitt elektropop-orienterte tilskudd.

- Lisa Bye

 

Rat City - «Kind of Love (FEAT. Isak Heim)»

Sundberg-brødrene, kjent fra Donkey Boy, har nå slått seg sammen med trondheimsgutten Isak Heim for å gi ut en skikkelig pop-perle. Dette er ei låt som lett fungerer på dansegulvet, og med Isak Heims mørke vokal i fokus er det vanskelig å ikke la seg sjarmere av «Kind of Love».

- Lisa Bye

Rikke Normann - «Rip It Off»

Rikke Normann er ikke noe nytt navn i den norske musikkfaunaen, men for en sinke som meg er det en glede å stifte førstegangsbekjentskap med Bærumsartisten. «Rip It Off» byr på spretne synther, ekte soul, og forførende selvsikkerhet i både produksjon og framførelse. Albumet 35 ble sluppet forrige uke, utgitt på eget label.

- Even Steine


Patrik Antonsen - «Screamer of the Night»

Livet er for kort til ikke å høre på bra rock, og sånn sett bør man sjekke ut nykommeren Patrik Antonsen. Singelen «Screamer of the Night» er en smakebit fra hans kommende debutskive, og bringer tankene tilbake til feststemt alternativ fra tidligere dette årtusenet, typ Kaiser Chiefs og den gjengen der. Vi i Radio Revolt er spente på albumet Mr. Futility, som treffer hyllene senere i vinter.

- Even Steine


Killer Kid Mozart - «Im Tired (And I Just Want To Go Home)»
Elverums-bandet Killer Kid Mozart har lagt ut nok en singel i pop-punkens gode ånd. En låt som varmer opp kalde gater med småfrekke gitartoner, energirike trommer og care-free vokal er nøyaktig det du bør sette inn på spillelisten din!

- Sondre Sørensen Brønstad

Silvana Imam - «Helig Moder»

Sveriges beste rapper er tilbake med nytt album, og «Helig Moder» er én av låtene på nye plata med samme navn. Det er power-pussies og feministisk empowerment i kjent Silvana Imam-stil. Albumet er det neste i rekken etter det kritikerroste Naturkraft fra 2016.

- Lisa Bye

 

 

Radio Revolt Direkte

Direkte

Radio Revolt Direkte