Ny podkast: Isolert

Radiojournalist Herman er isolert på et hotell i Trondheim
Foto: Privat

Ifølge VG har hver 99. nordmann blitt smittet per 100.000 personer, i dette langstrakte kongeriket.  Dette utgjør en promille av Norges befolkning. 

Radiojournalist Herman Grimstad Amundsgård er én av den ene promillen.

Selv om informasjonen om symptomer, smittevern, regler og paragrafer er mangfoldig, og øker hver eneste dag, mangler det en bulletin på hvordan det er å bli syk og hva som skjer ved en positiv prøve. 

Dette vil vi nå gjøre noe med.

 

4. november ble Herman satt i isolasjon på et hotell i Trondheim. I Radio Revolts podcast Isolert forteller han om sine opplevelser fra før telefonen ringte om positiv test, til han slipper fri fra isolasjonen. Lytterne blir med på en skikkelig rumba med drømmer, perspektiver, observasjoner, informasjon og, ikke minst, anekdoter. 

Én ting er isolasjon. Hvordan er livet i karantene? 

Hva bedriver man når man venter på svar på prøven? Hvem er det som ringer og forteller deg at du er i karantene? Hva er den beste maten man kan lage? Hvordan har resten av kollektivet det? Selv om det er flerfoldige måneder siden mars, er karantenerutinene annerledes?

 

Til slutt, men ikke minst, så vil vi høre fra de som er frisk og fri. Hvordan er deres hverdag? Hvordan stiller de seg til det som skjer  rundt dem?

 

Dette er podkasten som gir et innblikk du aldri har fått før fra alle perspektiver.

Klikk her for å høre Radio Revolts mest dagsaktuelle podcast

Radio Revolt Direkte

Direkte

Radio Revolt Direkte