Planene du bør legge for helga

Foto: foto.samfundet.no

Vi er godt inne i det nye året, og nyttårsforsettene går for de fleste av oss sakte men sikkert under. Om tanken på nok en rolig helg virker frastøtende, finnes det massevis av ting du kan finne på i helga, både med og uten grunker.

 

Studentersamfundet

ISFiT er nok en gang kommet til byen, og den internasjonale studentfestivalen bringer med seg mange aktiviteter og enda flere studenter. Festivalen byr på mange ulike konserter og arrangementer, og denne helga kan du få med deg det etablerte bandet Razika i Storsalen på Samfundet, eller du kan stikke på Knaus å få med deg Havara om lommeboka ikke tillater en dyr konsert. Begge alternativene er knakanes gode, og du får sjansen til å møte mange studenter fra ulike land. Begge konsertene avholdes fredag 8. februar.

Om du ikke er for klein på lørdag etter fredagens fadeser, blir det show med Bob The Drag Queen i Storsalen på Samfundet. Bob The Drag Queen ble kjent gjennom RuPaul’s Drag Race, og gjør sitt første soloshow i Norge noensinne. Etter showet er det afterparty i klubben med DJ Danby Choi, og konsert med S.L.Y.C. på Knaus. En kveld som er verdt å få med seg!

 

Lokal Bar

ISFiT holder seg ikke bare til Samfundet. Fredag 8. februar er det duket for Art & Club Night med Jungelen på Lokal, og dette innebærer kunstutstilling, samt konsert med Jungelen. Rytmiske tunes er ikke å forakte en kald februaraften, så hit bør du ta turen.

Lørdagen på Lokal byr på FREEK-I-NATT  m/FREEK SOUNDSYSTEM + TRØBBEL PÅ TAKET. House og Techno av høyeste kvalitet og hundre prosent dansbart.

 

TYVEN

Fredag på TYVEN byr på DJ- sett med Danby Choi, og det er gratis(!) inngang. Ypperlig om du ikke får med deg DJ- settet som finner sted på Samfundet på lørdag.

Dagen etter kommer kunstner og illustratør Julie Aida for å fylle dansegulvet med afro beats, hip-hop og house. Helga på TYVEN er alle tiders for deg som har en danser i magen.

 

Antikvariatet

Om du ikke er typen som liker å tilbringe helga på dansegulvet fullt av svette kropper, har vi selvfølgelig et par alternativer for deg óg. Fredag kommer Kaja Gunnufsen til Antikvariatet, og dette blir definitivt en konsert som er verdt å få med seg. Gunnufsen lager humoristisk og relaterbar pop, og låtene er svært appetittvekkende.

Er du av typen som aldri får nok av god musikk kan du gjeste Antikvariatet på både lørdag og søndag også. Egil Olsen glimrer med sin tilstedeværelse på lørdag, mens Simen Sormo Say kommer en tur på søndagen. Du kan altså trygt legge hele helgen din til Antikvariatet, og du kommer nok ikke til å bli skuffa.


 

Radio Revolt Direkte

Direkte

Radio Revolt Direkte