Pokémon du bør og ikke bør ta med deg på valentinsdate

Pikachu og Piplup elsker hverandre
Foto: The Pokémon Company

Skrevet av: Trym Håkon Sundby

så du bor i Pallet Town ... det er valentinsdagen, og du har en date. Dere har avtalt å spise en romantisk middag, men vent litt, det er noe galt her .... Daten din er en pokémon?? Ja, det stemmer. Det kan sikkert være hyggelig det, men det er kanskje ikke alle pokémon som egner seg like godt på et romantisk, lidenskapelig, brennende hett stevnemøte. Så hvem burde du ta med deg på date og hvem burde så absolutt få chille inni pokeballen?

HOT - Wigglytuff

Wigglytuff
Foto: The Pokémon Company

Wigglytuff er kjent for å ha verdens mykeste pels. Det sies at om to Wigglytuffer klemmer, vil de aldri kunne separeres, fordi det er for deilig til at de klarer å gi slipp. Wigglytuff er av den grunn den perfekte kosepartneren. Den er også veldig spretten, og du kan derfor bruke den som en trampoline, som er ganske festlig. 

NOT - Slaking

Slaking
Foto: The Pokémon Company

Slaking er verdens lateste pokémon, og er på denne måten utrolig vanskelig å tilfredsstille, da det eneste den liker å gjøre er å ligge på bakken og spise. Dette høres kanskje koselig ut dersom du ønsker en «film og middag»-date, men det eneste som vil bli servert er gress, Slakings favorittmat. Du fortjener bedre enn gress.

HOT - Mesprit

Mesprit
Foto: The Pokémon Company

Mesprit er pokémonen som ga eksistens til følelser. Denne pokémonen er med andre ord i svært god kontakt med følelsene sine, og er en ekte «empath». Du kan derfor stole på at Mesprit vil ta deg med ut på en gøyal date med aktiviteter som appellerer til både deg og dens interesser. Mesprit vil også høre på det du har å si, da den er genuint interessert i deg og bryr seg om ditt velvære.

NOT - Falinks

Falinks
Foto: The Pokémon Company

Falinks er en samling av seks pokémon, hvor de fungerer som én enhet. Det er en alpha som gjør de store avgjørelsene, men poenget er at de er en pakkedeal. De er sikkert en hyggelig gjeng, og vi setter jo pris på at gutta backer, men jeg ville ikke anbefalt å gå på date med seks stykk samtidig, det får holde med én.

 

HOT - Lickitung

Lickitung
Foto: The Pokémon Company

;)))))))))))))))))))))

NOT - Shiinotic

Shiinotic
Foto: The Pokémon Company

Shiinotic er en predator. Den lurer deg inn med et innbydende utseende, i form av det fine lyset denne pokémonen produserer og dens relativt uskyldige utseende, og du tenker selvsagt derfor at dette er en hyggelig kar og at det blir en god date og at den velger et romantisk sted som matcher hvor innbydende den selv ser ut. Dette er FEIL, fordi Shiinotic har egentlig bare planer om dope deg ned med sine søvninduserende sporer, for så og suge ut livsessensen din. Så hold deg langt unna.

Ja, du kan kanskje se temaet her - date en rosa pokémon på valentinsdagen. Unn deg en rosa date! (utenom Shiinotic) De andre fargene av pokémon kan du date på andre dager. Kanskje. Om de er gode valg.

Vil du høre flere forslag til Pokémon å gå på date med? Kanskje bare mer prat om Pokémon generelt? Hør Nerdeprats siste episode hvor vi snakker om nettopp dette!

Radio Revolt Direkte

Direkte

Radio Revolt Direkte