Sagtann anbefaler

Foto: foto.samfundet.no

 

Sagtann hadde nettopp sending og innså at det kommer så mye kul musikk som du bør få med deg, at vi bestemte oss for å skrive ei litta guide! 

Klikk her for å lytte til episoden - fullstappet med gnistrende musikk! 

Nå på førstkommende fredag slipper Machinedrum sitt lenge etterlengtede album "HUMAN ENERGY". Han har så langt sluppet fire låter som vitner om et sinnsykt fett album, jævlig sprettent og dansbart. Anbefaler også å sjekke ut "Sepalcure" som er gruppa han er en del av.

I tillegg til dette kommer Bon Iver med sitt (kanskje enda mer?) etterlengtede album "22 a million". Dette er jo egentlig ikke helt i det elektroniske terrenget vårt, men de tre låtene som allerede er sluppet er fulle av elektroniske elementer. Det virker til å bli et heidundranes album stappfullt av moderne greier. Musikkvideoene til de nyeste låtene er kuuuule og hippe og vi er spent!

Nordmannen Magnus August, mest kjent som produsenten Cashmere Cat kommer også med nye greier på fredag, selv om det bare er en liten låt. Den forrige singelen han slapp "Wild Love" ft. The Weeknd var lidenskapelig, begjærende og som alltid litt grisete. Vi gleder oss hvertfall veldig og håper på en like fuktig singel.

Litt lengre frem i tid, altså 7.oktober, om en uke, får vi også Lido sitt nyeste album "Everything" (shit!!!). Uka etter der igjen, 30. oktober, kommer Nils Bech sitt nyeste album "Echo", som også blir jækla spennende.

Hvis du ikke orker å leite opp alle disse albumene og singlene sjæl, så kommer vi garantert til å spille alle de feteste låtene! Så følg med, venner.

 

Radio Revolt Direkte

Direkte

Radio Revolt Direkte