Sunnivas Kosmoramakos

 

Foto: Fidalgo Filmdistribusjon

På Kosmorama kan man se mye forskjellig. Har er tre forslag til filmer du kanskje ikke vil få anledningen til å se senere.

 

Nowhere to Hide

Nowhere to Hide er en dokumentar om livet til sivilbefolkningen i Irak etter at USA trakk styrkene sine ut av landet. Det er en sår film som på en ærlig måte viser konsekvensene av krig, og den får deg virkelig til å tenke over hva slags verden vi lever i.

 

I'm Not a Serialkiller

Dette er en utrolig overaskende film. John er en 16 år gammel gutt som får diagnosen sosiopat. Familien driver et begravelsesbyrå, og John er over gjennomsnittlig interessert i mord. Når en seriemorder begynner å herje småbyen han bor i, er han selvsagt den naturlige mistenkte, men han er mer opptatt av å finne ut hva som egentlig fåregår. Filmen har en dyster humor og flere plottwists underveis. Utrolig spennende og nervepirrende.

 

The Hippopotamus

Hvis du som meg er glad i Agatha Christie og Steven Fry, er denne et must. Filmen er basert på en av steven frys bøker og handler om den avdanka poeten Ted som sliter med alkoholisme og et pessimistisk syn på livet. Når han ansettes til å oppklare overnaturlige hendelser på et erkebritisk gods med sine tidligere venner, får du en god gammaldags Poirotfølelse. Selv om filmen ikke har noen tydelig moral eller dyp tematikk, er den absolutt verdt å se. Det er vanskelig å ikke le!

  

Radio Revolt Direkte

Direkte

Radio Revolt Direkte