Topp sju historier fra Trondheims studenter

Radioprogrammet Fortell Meg
Foto: Sarah Løvald & Silje Renate Langholm

Topp sju historier fra Trondheims studenter

Radioprogrammet Fortell Meg tar deg med på en reise gjennom Trondheims morsomste, rareste, kleineste, koseligste historier. Hver uke samler Sarah og Silje inn historier fra hele Trondheim og deler dem med deg! Her kommer en samling av de topp sju beste historiene Fortell Meg har fått inn hittil!

#1: Trillekofferthistorien 

Sendt inn av gutt (28) til sending om flauser

Skulle ta toget til Værnes. Var litt i min egen verden, så la ikke merke til før jeg gikk av toget at "faen, det her er jo Stjørdal stasjon". Men så norsk som jeg er synes jeg at det var for flaut å gå tilbake på toget, så jeg bestemte meg for at det var best å bare gå resten av veien til Værnes. 3-4 kilometer. Med trillekoffert. Midt på vinteren.

#2: Tommelhistorien 

Sendt inn av gutt (22) til sending om anger


Brakk hånden to ganger. Andre gangen gadd jeg ikke gå til legen. Så nå kan jeg ikke bevege høyretommelen. Resten av livet.

#3: Brenneslehistorien

Sendt inn av jente (23) til sending om barndom

Pleide å dra på fotballkamp for å se fetteren min spille kamp da jeg var liten. Som underholdning gikk jeg bak tribunen og dro en brennesle langs alle de bare leggene til de som satt og så på kampen.

#4: Bæsjekulehistorien 

Sendt inn av gutt (26) til sending om barndom

Da jeg var liten tok jeg opp bæsjen min fra do og lagde små bæsjekuler som jeg gjemte rundt omkring i huset. Da mamma spurte hvor jeg hadde gjemt alle kulene nektet jeg å fortelle henne så hun måtte lete gjennom hele huset for å finne dem.

#5: Begravelseshistorien

Sendt inn av jente (23) til sending om fadderuke

Faddergruppa vår hadde en ananas som maskot, og vi pleide å ha den med ut på byen. Den ble dessverre tragisk drept (les SPIST) av en annen faddergruppe, og kun toppen var igjen når vi fant ham. Vi endte opp med å arrangere begravelse for ham i en park midt på natta. 

#6:  Caps er kult-historien

Sendt inn av gutt (22) til sending om guttastemning

En gang var jeg på 1-plaggsfest. Det vil si fest med kun gutter der man utelukkende har lov til å ha på seg et klesplagg. De fleste guttene valgte å komme med caps. 

#7: Helikopterhistorien

Sendt inn av gutt (26) til sending om guttastemning

Bor i et guttekollektiv på fire som under corona tilbragte alt for mye tid sammen. 

Så for å gjøre hverdagen litt mer spennende innførte vi en regel at hver gang noen sang “hei hå” fra Snøhvit og de syv dvergene, måtte alle ta buksene ned på knærne, plystre og ta helikopter med penisene sine. 

 

Radio Revolt Direkte

Direkte

Radio Revolt Direkte